Δ.Γάκης: «Χάθηκε ένας ιός ευλογιάς από πρώην εργαστήρια της ΕΣΣΔ – Έχει θνητότητα έως 70%»!

 «Θα είναι όλεθρος εάν πέσει ή στα χέρια τρομοκράτη, ή αν ξεφύγει από κάποιο εργαστήριο» λέει ο Δ.Γάκης

Μια αποκάλυψη-σοκ έκανε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς τόνισε ότι έχει χαθεί ένας ιός από πρώην εργαστήρια της Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος έχει θνητότητα έως και 70%! 

«Έχει χαθεί ένας ιός ευλογιάς από τα πρώην εργαστήρια της Σοβιετικής Ένωσης, βιολογικά εργαστήρια, μετά την πτώση του καθεστώτος και την απόσχιση της Ουκρανίας» ο Δημήτρης Γάκης.

«Είναι μία θανατηφόρος νόσος, με θνητότητα έως 70%. Εξαλείφθηκε με τρομερές προσπάθειες της ανθρωπότητας. Θα είναι όλεθρος εάν πέσει ή στα χέρια τρομοκράτη, ή αν ξεφύγει από κάποιο εργαστήριο. Ένα πέρασμα πάνω κάτω ενός ασθενή από το μετρό της Αθήνας, θα προκαλέσει δεκάδες χιλιάδες θανάτους σε 14 ημέρες», είπε ο ίδιος μιλώντας στον «Focus FM».

Για τα βιολογικά εργαστήρια της Ουκρανίας ο κος Γάκης ανέφερε:

«Αυτά ήταν γνωστά εδώ και καιρό. Από την Αμερική βρέθηκαν σε άλλες χώρες. Και στην Κίνα. Και κάθε 3 μήνες έστελναν εκθέσεις προόδου στο Πεντάγωνο. Η Κίνα τελικά ήταν θύμα. Γι’ αυτό και βγήκε εξοργισμένη και κατήγγειλε ότι 300 τόσα εργαστήρια υπάρχουν στο κόσμο και 27 εργαστήρια είναι στην Ουκρανία. Υπάρχουν και σε άλλες χώρες του ανατολικού μπλοκ. ακτινωτά γύρω-γύρω από τη Ρωσία.

Τι δουλειά έχει το Πεντάγωνο να χρηματοδοτεί αυτά τα εργαστήρια; Να το κάνει το υπουργείο Υγείας, να το καταλάβω… Και ξέρουμε τι κάνουν εκεί. Βέβαια οι Ρώσοι που διαμαρτύρονται, είναι οι πρώτοι διδάξαντες. Και οι δύο έχουν τη φωλιά τους λερωμένη», σημείωσε.

Για το πιστοποιητικό εμβολιασμού και τα μέτρα στους ανεμβολίαστους είπε:

«Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την ύπαρξη πιστοποιητικού, για τη διενέργεια των τεστ για τους ανεμβολιαστους, τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία. Είναι καθαρά θέμα βλακείας, ιδεοληψίας και σκοπιμότητας. Διότι σήμερα γνωρίζουμε ότι εάν περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βραχύ διάστημα μετά τον εμβολιασμό, ο εμβολιασμένος νοσεί και μεταδίδει ευκολότερα.

Την ίδια ώρα αυξάνουν οι λοιμώξεις στους εμβολιασμένους, κυρίως μετά τη τρίτη δόση. Γι’ αυτό και οι δυτικές χώρες σταμάτησαν την εμμονική προσπάθεια να πείσουν για τρίτη και τέταρτη δόση».

loading...