3 λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε πως η Ουκρανία είναι η πρώτη υποψήφια χώρα για την καθολική εφαρμογή της ‘Μεγάλης Επανεκκίνησης’..

Α) Το 2019 είχε εκδοθεί αθόρυβα η ψηφιακή ταυτότητα
Β) Τον Ιανουάριο του 2022, ο Ζελένσκι είχε ανακοινώσει πως όσοι εμβολιάζονται θα λαμβάνουν χρηματικό βραβείο
Γ) Το Μάρτιο του 2022 η κυβέρνηση πλέον μοιράζει δωρεάν κινητά στους ηλικιωμένους που δεν έχουν με τη προϋπόθεση όμως πως δεν μπορούν να το πουλήσουν ή να το μεταφέρουν σε 3ο πρόσωπο. Ο αριθμός της Σιμ κάρτας, θα είναι άρρητα συνδεδεμένος, με τον μοναδικό αριθμό κατασκευής (ΙΜΕΙ) του κινητού
#A
Σύμφωνα με το άρθρο, ο τελικός στόχος είναι μία καταχώρηση ανά πολίτη. Ένας αριθμός που θα αντιπροσωπεύει τον καθένα. ΙΚΑ, ΜΙΚΑ, ΣΥΚΑ, όλα σε ένα κιτάπι. Απώτερος αποσκοπός; Να πληρώνονται οι κοινωνικές πρόνοιες και η πρόσβαση σε ελεύθερη παιδεία και περίθαλψη..Θα πει κάποιος σιγά, το νέο, το ίδιο γίνεται και εδώ. Ναι, αλλά υπάρχει μία ειδοποιός διάφορα.
Αυτοί έχουν πόλεμο και τις κατάλληλες ώριμες συνθήκες ώστε να περάσουν από τα χρήματα..στα κουπόνια!
Όσοι έχουν ζήσει κάτω από πραγματικό Κομμουνιστικό καθεστώς, θα αντιλαμβάνονται πλήρως τι γράφουμε. Μπορείς να αγοράσεις ψωμί αλλά όχι κρέας. Μπορείς να αγοράσεις ποδήλατο αλλά όχι αυτοκίνητο. Όχι επειδή δεν έχεις χρήματα. Επειδή η ΘΕΣΗ σου στη κοινωνία δεν το επιτρέπει.
Ή καλύτερα η συμπεριφορά σου, προς τη κυβέρνηση..
#B
500 χρίβνια (15 ευρώ!) ανά τρύπημα. Δύο δόσεις ένα χιλιαρικάκι δηλαδή.
Για να έχουμε εικόνα, φοιτητές βγάζουν ολόκληρη τη χρονιά με 1200-1500 ευρώ!!!! Δηλαδή μιλάμε πως το κίνητρο είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά σε συνθήκες πολέμου.
Εδώ πάλι έχουμε να κάνουμε με την υπακοή. Το θέμα των εμβολίων είχε διχάσει και συνεχίζει να διχάζει. Τι καλύτερο από το να απομονώσεις τους ‘εχθρούς’ αυτόματα. Δεν χρειάζεται κανένας ‘χωροφύλακας’. Οι αντιφρονούντες απλά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στους χώρους των πιστών ακολούθων της κυβέρνησης..

Το κινητό σε όσους δεν έχουν παρουσιάζεται ως ισονομία. Ως πράξη αλληλεγγύης. Μην πει κάποιος, δες τη γριούλα δεν μπορεί να αγοράσει κάστανα γιατί δεν έχει μετρητά. Κινητό. Δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Θα το κάνει κάποιος άλλος για αυτήν.. Ή απλά δεν θα μπορεί να αγοράσει κάστανα..Ε και;
Δεν τρέχει..κάστανο..
Κατά την διάρκεια του πολέμου, τα μετρητά είναι δυσεύρετα. Ακόμα και να τα έχει μερικές φορές ‘δεν περνάνε’. Μία σοκολάτα ή ένα πακέτο ρύζι αξίζουν πολύ περισσότερο από ένα κομμάτι χαρτί.
Που να τρέχεις κιόλας στο ΑΤΜ, θα σε φάει καμία αδέσποτη. Παραγγέλνεις από το σπίτι και ο ντελιβεράς είναι η.. κυβέρνηση!
Φανταστείτε τη θαλπωρή που θα προσφέρει εδώ σε εμάς ένας ‘μισθος’ 650 ευρώ. Ναι αλλά προγραμματισμένα από τη κυβέρνηση 650 ευρώ. Τόσα για τρόφιμα, τόσα για ‘διασκέδαση’, τόσα για περίθαλψη.
Φανταστείτε τώρα σε μία εμπόλεμη κατάσταση που τα είδη εκλείπουν, στο μέγιστο βαθμό, πόσο πιο εύκολα κάποιος μπορεί να δεχθεί το Παγκόσμιο Ελάχιστο Εισόδημα.
Για τους υπόλοιπους που δεν έχουμε πόλεμο, έννοια σας και μας στραγγαλίζουν σιγά σιγά. Πρώτα βγαίνουν από τη μέση (δείτε τι γίνεται Γαλλία/Ισπανία) οι πρωτογενείς παραγωγοί. Γεωργοί, κτηνοτρόφοι και ψαράδες.
Κανείς μας δεν νοιάζεται για αυτούς. Όλοι κοιτάμε το.. πωπό μας. Σύντομα έρχεται και η σειρά μας. Και απ’ ότι φαίνεται πολύ πιο σύντομα από 2030..
Πηγή για την ηλεκτρονική ταυτότητα:
https://www.kyivpost.com/…/cabinet-launches-pilot…
Πηγή για την ανακοίνωση χρηματικής απολαβής κατά τον εμβολιασμό:
https://www.kyivpost.com/…/ukrainians-receiving-vaccine…
Πηγή για τα δωρεάν κινητά στα γηρατειά:
https://www.volynpost.com/…/199273-koly-pensioneram…

loading...