ΑΚΚΕΛ: Το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία του 2014 και οι ναζιστικές συμμορίες είναι το πρόβλημα που κρύβουν Μητσοτάκης και Media

Για να μην ζαλίζονται οι πολίτες από τις απατεωνιές του Μητσοτάκη και μερίδας των Media και την παραπληροφόρηση που διοχετεύουν σχετικά με το τι γίνεται στην Ουκρανία, το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει σύντομα τα γεγονότα που καθόρισαν και διαμορφώνουν οτιδήποτε γίνεται.

Όπως με τον κορονοϊό, έτσι και με τη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία, τόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη όσο και τα Media που ελέγχει, αποσιωπούν συνειδητά συγκεκριμένα και ζωτικής σημασίας στοιχεία σχετικά με το θέμα.

Στην περίπτωση του “ουκρανικού” καλύπτουν και αποσιωπούν ότι στην Ουκρανία δεν υπάρχει σήμερα Κυβέρνηση αλλά κυβερνητικό Καθεστώς που προήλθε από το πραξικόπημα του 2014 εναντίον μιας Εκλεγμένης Κυβέρνησης, όπως επίσης και ότι αυτό το πραξικόπημα ανέβασε στην εξουσία το καθεστώς Ποροσένκο με ξεκάθαρα και δημοσιοποιημένα ναζιστικά χαρακτηριστικά και συμπεριφορές με υποστήριξη των συμμοριών που πολέμησαν μαζί με τους Ναζί το 1940. Τους ενέταξαν μέχρι και στην δομή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και αυτοί οι Ναζί είναι που ουσιαστικά πολεμούν σήμερα κατά των ρωσικών στρατιωτών για να διασώσουν το Ναζισμό. Οι απλοί Ουκρανοί πολίτες που φωτογραφίζονται, υποτίθεται έτοιμοι να πολεμήσουν κατά των Ρώσων στρατιωτών, είναι απλώς το σκηνικό, το φόντο, του λυσσασμένου πολέμου που τα υπολείμματα των Ναζί τύπου Τάγματος Αζόφ συνεχίζουν να διεξάγουν ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαν ξεκινήσει εθνικές εκκαθαρίσεις κατά Ρώσων και σε κάποιο βαθμό και Ελλήνων.

Στις εκλογές που ο ουκρανικός λαός ανέδειξε τον σημερινό πρόεδρο Ζελένσκι, καταδίκασε εμπράκτως το πραξικόπημα (συνεπώς και την πραξικοπηματική επέμβαση των ΗΠΑ) και την ανέλιξη στην εξουσία των ναζιστικών συμμοριών του Τάγματος Αζόφ κλπ. Υποτίθεται ότι επέλεξε τον σημερινό πρόεδρο ως ελπίδα για να μπορέσει να ζήσει ανθρώπινα και ειρηνικά χωρίς τη χολέρα του Ναζισμού που του επιβλήθηκε από το παρακράτος των ΗΠΑ, μέσω του Τζέφρι Πάιατ και της Βικτώρια Νούλαντ, οι οποίοι παρακολουθούσαν και κατεύθυναν τους ναζιστές πραξικοπηματίες και αποφάσιζαν ποιοι θα είναι στην κυβέρνηση του πραξικοπήματος, όπως αποκαλύφθηκε από τη γνωστή τηλεφωνική συνομιλία τους που διέρευσε.

Όπως εξαπατήθηκε ο ελληνικός λαός από τον Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα, Μητσοτάκη, έτσι εξαπατήθηκε και ο ουκρανικός λαός από τον Ζελένσκι. Ο Ζελένσκι αφομοιώθηκε από το καθεστώς κατά του οποίου ο ουκρανικός λαός τον επιστράτευσε να εξαφανίσει. Τώρα πρόδωσε τον ουκρανικό λαό οδηγώντας τον σε μία πολεμική σύγκρουση με τη Ρωσία (όπως έκανε ο άλλος βολικός ηλίθιος ο Σαακασβίλι) ελπίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία και άλλοι θα πολεμήσουν κατά της Ρωσίας για να επιβιώσουν οι ναζιστικές συμμορίες και η πραξικοπηματική κυβέρνηση!

Συνοπτικά, για να μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον ότι μιλάει ή γράφει με γεγονότα και στοιχεία, δείτε αν μιλάει για επιχειρήσεις του ρωσικού Στρατού κατά των Ναζί που υπάρχουν στην Ουκρανία για δεκαετίες. Κανονικά η Ρωσία έπρεπε να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα του Ναζισμού στην Ουκρανία πριν από πολύ καιρό και ελπίζουμε κάποια στιγμή να εξηγήσει γιατί άργησε και ποιοι την εμπόδισαν, αν και από το ΑΚΚΕΛ πιστεύουμε ότι αυτοί τώρα που την κατηγορούν είναι αυτοί που την εμπόδισαν. Το δεύτερο στοιχείο είναι να δείτε πώς αντιμετωπίζουν το σημερινό κυβερνητικό καθεστώς. Είναι καθεστώς και δεν είναι κυβέρνηση και προήλθε από πραξικόπημα κατά εκλεγμένης Κυβέρνησης το 2014, που δεν είχε υποδουλωθεί στα παρακρατικά κυκλώματα της τότε κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Για να θυμόμαστε, οι ίδιοι πού στην εποχή των Μνημονίων έριχναν λάσπη κατά των Ελλήνων και της Ελλάδας με όλες τις γνωστές αλητείες και βρωμιές που εκτόξευαν ακόμη και από ελληνικά κανάλια και έντυπα μέσα, είναι οι ίδιοι που κάνουν τα ίδια κατά της Ρωσίας και των Ρώσων.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

10/3/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...