Το ρωσικό υπερόπλο! Η Ρωσία διαθέτει ηλεκτρομαγνητική βόμβα που μπορεί να σημάνει το τέλος της ψηφιακής εποχής και να επιστρέψει τις ΗΠΑ και τον κόσμο 200 χρόνια πίσω.

Αφήνει άθικτους τους ανθρώπους αλλά παραλύει όλες τις επικοινωνίες, οπλικά συστήματα και οικονομία.

To συγκριτικό πλεονέκτημα της Ρωσίας στο μεγάλο πόλεμο με τη Δύση που μόλις άρχισε είναι μη συμβατικό είναι μια ασύμμετρη απειλή είναι η ηλεκτρομαγνητική βόμβα (Ηλεκτρομαγνητικός παλμός*). Η Ρωσία διαθέτει ένα ακαταμάχητο υπερόπλο γι αυτό και θα υπερισχύσει.
Είναι μια βόμβα που δεν σκοτώνει ανθρώπους, αλλά μάλλον επιστρέφει τη Γη 200 χρόνια πίσω.
Η επιστημονική ανάπτυξη που έχει φτάσει η Ρωσία την καθιστά ικανή να φέρει την Αμερική και τον κόσμο 200 χρόνια πίσω.

Στην πραγματικότητα η ανησυχία που εκφράζουν τα διεθνή επιστημονικά ερευνητικά κέντρα είναι ότι η Αμερική και η Δύση φοβούνται όχι μόνο επειδή οι Ρώσοι διαθέτουν τις γνωστές πυρηνικές βόμβες.
Μάλλον αυτό που τους φοβίζει είναι ότι η ρωσική πλευρά έχει αποκτήσει μια βόμβα που θεωρείται η πιο εξελιγμένη και η πιο επικίνδυνη στη γενιά ηλεκτρομαγνητικών πυρηνικών βομβών, η λεγόμενη μαγνητική βόμβα, ή όπως λέγεται βόμβα ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας.
Θεωρείται η πιο επικίνδυνη απειλή για τον κόσμο σήμερα, γιατί είναι ένα από τα όπλα που δεν επιτίθενται σε ανθρώπινα θύματα αλλά σε όλα τα προϊόντα επιτεύγματα του σημερινού σύγχρονου πολιτισμού, όπως είναι η τεχνολογία των επικοινωνιών, οι επικοινωνίες, τα οπλικά συστήματα και η οικονομία.
Δια αυτής κάθε υπολογιστής ή το κάθε πληροφορικό σύστημα μετατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη σε ένα άχρηστο κομμάτι άψυχου υλικού
Σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο ή εν ριπή οφθαλμού, μια ηλεκτρομαγνητική βόμβα μπορεί να ρίξει τον σύγχρονο πολιτισμό και να γυρίσει τον πολιτισμό διακόσια χρόνια πίσω, προκαλώντας ζημιές και διαταραχές σε όλα τα μέσα μεταφοράς,πληροφορικά συστήματα, υπολογιστές, συστήματα δεδομένων, μέσα ενημέρωσης, μέσα τηλεπικοινωνίας, ηλεκτρονικές συσκευές και υπολογιστές κάθε είδους!

Πώς λειτουργεί η ηλεκτρομαγνητική βόμβα;
Αυτή η βόμβα έχει το πλεονέκτημα ότι βασίζεται σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
Πυροδοτούνται από πυρηνική γεννήτρια κεφαλής και όχι από χημική αντίδραση, όπως συμβαίνει με άλλες πυρηνικές βόμβες και συνεπώς δεν προκαλεί απώλεια ανθρώπινης ζωής
Η ηλεκτρομαγνητική βόμβα θεωρείται η πιο επικίνδυνη απειλή για τον κόσμο σήμερα γιατί είναι ένα από τα όπλα που επιτίθενται από μια πηγή που είναι δύσκολο να ανιχνευθεί με υψηλή ακρίβεια.
Μια ηλεκτρομαγνητική βόμβα, όπως ένας κανονικός πύραυλος, μπορεί να ριχθεί από μια πλατφόρμα ή οποιαδήποτε επιφάνεια ή
από αεροσκάφη με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη ρίψη συμβατικών βομβών, όπως η τεχνολογία ολίσθησης και η τεχνολογία GPS για δορυφορική καθοδήγηση πλοήγησης.
Η Ρωσική πολεμική βιομηχανία έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων διαφορικών συστημάτων καθώς πριν δεν είχαν το ακριβές στίγμα με το οποίο λειτουργεί οποιοδήποτε άλλο σύστημα μνήμης λέιζερ ή τηλεπαρακολούθησης.
Η ικανότητα πρόσκρουσης της βόμβας
Και αν η Ρωσία πυροδοτήσει μια σχετικά μικρή πυρηνική βόμβα (10 κιλοτόνων) μεταξύ 30 και 300 μιλίων στην ατμόσφαιρα
Μπορούν να στείλουν αρκετή δύναμη για να βλάψουν τα ηλεκτρονικά από ακτή σε ακτή στις ΗΠΑ!

Αυτή η βόμβα είναι σε θέση να παραλύσει εντελώς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με ταχύτητα φωτός 299,00 km ανά δευτερόλεπτο.
Δηλαδή, σε λιγότερο από ριπή οφθαλμού δύναται να τους επιστρέψει αιώνες πίσω.
Οι χώρες που κατέχουν αυτήν την τεχνολογία είναι πυρηνικές χώρες, αλλά όχι όλες. Ας φανταστούμε αυτό το σενάριο, το ξέσπασμα ενός ηλεκτρομαγνητικού παγκόσμιου πολέμου
Αυτός που θα κάνει το πρώτο προληπτικό χτύπημα θα είναι και ο νικητής διότι
θα απενεργοποιήσει όλα όσα έχει ο αντίπαλος, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρομαγνητικών εκτοξευτών, εκτός εάν ο αντίπαλος έχει εκτοξευτές από το διάστημα.
Ως αποτέλεσμα, το σκοτάδι θα κυριαρχήσει σε όλη την υδρόγειο και όλα τα μέσα επικοινωνίας και τα μέσα χερσαίας, αεροπορικής και θαλάσσιας μεταφοράς θα σταματήσουν
Οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στη χρήση πρωτόγονων μέσων και αρχαίων όπλων όπως ξίφη, λόγχες και βέλη.

Πλησιάζουμε στο τέλος της ψηφιακής εποχής;

*Ηλεκτρομαγνητικός παλμός ονομάζεται ο παλμός ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που μπορεί να προκληθεί από μια θερμοπυρηνική έκρηξη, οπότε ονομάζεται NEMP (nuclear electromagnetic pulse) ή ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση (κεραυνό). Ο παλμός αυτός θεωρείται ακίνδυνος για τους ζώντες οργανισμούς, μπορεί όμως να προκαλέσει σημαντική ζημιά, ως και ολοσχερή καταστροφή, σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και συσκευές ή σε ηλεκτρονικά τηλεπικοινωνιακά συστήματα.

Σύγχρονα όπλα μπορούν να παράγουν τέτοιους παλμούς με τη χρήση ή όχι πυρηνικής έκρηξης, με σκοπό την εξουδετέρωση των τηλεπικοινωνιών του αντιπάλου.

loading...