Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν ήξερα..μου είπανε; Στροφή 180 μοιρών ξαφνικά από το Μπουρλά ο οποίος για 1η φορά διαχωρίζει τη στάση του από τη τακτική της εταιρείας του….

….να προχώρησει με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια με εμπειρία μόλις 2 χρόνων ενώ υπήρχαν πολλές άλλες τεχνολογίες όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!!! – BINTEO
“Ήρθαν και μου είπαν πως έχουν καταλήξει πως αυτός θα είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε. Είχα τους ενδοιασμούς μου αλλά με έπεισαν!!!”
Ακολουθεί η πλήρης μετάφραση επί λέξει, για να μη θεωρηθεί πως βάζουμε σάλτσα στα λεγόμενα του προέδρου:
————————————————————————————
“.. Είχαμε εμπειρία σε άλλες τεχνολογίες αλλά όχι τόσο στο Εμ Αρ Εν Έι. Δουλεύαμε μόλις δύο χρόνια στα Εμ Αρ Εν Έι και στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχαμε παράγει ούτε φάρμακο, ούτε εμβόλιο έως εκείνη τη μέρα.
Γι’ αυτό και είχα δηλώσει πως αυτή η προσπάθεια πήγαινε κόντρα στη διαίσθηση μας. Εξεπλάγην μάλιστα όταν μου ανακοίνωσαν πως η απόφαση είναι τετελεσμένη και έθεσα εύλογες ερωτήσεις.
Τους ρώτησα, πως μπορούν να δικαιολογήσουν μια τέτοια ενέργεια, αλλά ήταν πολύ πολύ πεπεισμένοι πως η απόφαση ήταν τελεσίδικη και πως αυτός ήταν ο σωστός τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά.
Αυτοί ένιωθαν πως 2 χρόνια μελέτης πάνω στο Εμ Αρ Εν Έι εμβόλιο της γρίππης ήταν αρκετά και ώριμα ώστε να είμαστε έτοιμοι να παραδόσουμε το προϊόν..
Έτσι και με έπεισαν!! Εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και το πώς γνωρίζουν το αντικείμενο. Εξάλλου είναι πολύ καλοί σε αυτό (που κάνουν). Έτσι και πήραμε όλοι μαζί την απόφαση..”
————————————————————————————
Πάνω στη φούρια του πολέμου, αυτή η δήλωση θα περάσει στα ψιλά από τον πολύ κόσμο. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι θα τον δικαιολογήσουν πως πήρε δήθεν μια γενναία απόφαση εν καιρώ.. τρικυμίας.
Όχι όμως και οι αδίστακτοι επενδυτές του χρηματιστηρίου που τα παρακολουθούν αυτά.
Εμείς πιστεύουμε πως ο κύριος λόγος που έγινε σε είναι τίποτε άλλο, παρά ένα ακόμα από τα παιχνιδάκια τους. Μετά από αυτές τις δηλώσεις και ίσως και από άλλα στοιχεία που θα βγουν στην επιφάνεια για τα κατορθώματα της εταιρείας η μετοχή θα φτάσει στα τάρταρα.
Δηλαδή η καλύτερη στιγμή για να την αγοράσει κάποιος (ή όσοι γνώριζαν από πριν τις δηλώσεις του Μπουρλά θα μπορούσαν να πουλήσουν με το μέγιστο κέρδος, γνωρίζοντας πως θα κάνει βουτιά για να έρθουν να την ξαναγοράσουν σε πολύ κατώτερη τιμή..)
Και το Σεπτέμβριο, πάλι στα ύψη θα ανέβει..

loading...