16.000 ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!


ΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠ΄ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗ

3 BINTEO


Ήδη 2 ρώσικα Tu-154 και Tu-134 πετούν από το αεροδρόμιο Chkalovsky κοντά στη Μόσχα προς τη Συρία για την πρώτη μετάβαση!

Οι νικητές επί της Διεθνούς Τρομοκρατίας 16.000 μαχητές από τη Μέση Ανατολή κυρίως από Συρία πήραν το ok από Πούτιν να επιχειρήσουν κατά των Ουκρανοναζί τρομοκρατών. Ήδη 2 ρώσικα Tu-154 και Tu-134 πετούν από το αεροδρόμιο Chkalovsky κοντά στη Μόσχα προς τη Συρία για την πρώτη μετάβαση!

Δύο επιβατικά Tu-154 και Tu-134 των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πετούν από το αεροδρόμιο Chkalovsky κοντά στη Μόσχα προς τη Συρία. Υπό το φως των σημερινών ειδήσεων σχετικά με τη στρατολόγηση εθελοντών από τη Μέση Ανατολή, ίσως να πρόκειται για αερομεταφορά της πρώτης παρτίδας των εθελοντών για ουκρανικό μέτωπο στο πλευρό της Ρωσία

Περίπου 16.000 αιτήσεις για εθελοντική συμμετοχή στην ειδική επιχείρηση στο Donetsk και Lougansk ελήφθησαν από τη Μέση Ανατολή. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προσφέρθηκε να βοηθήσει αυτούς τους εθελοντές μαχητές να φτάσουν στο μέτωπο στο Ντονμπάς. 

Ο πρόεδρος Πούτιν απάντησε επισήμως θετικά στο ερώτημα του Σεργκέι Σοιγκού εάν η Ρωσία ικανοποιήσει τα αιτήματα χιλιάδων Αράβων από τη Μέση Ανατολή που θέλουν να ενταχθούν στον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :