ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ δηλώσεις Ελληνίδας Υφυπουργού: «Δεν είδα τις 14χιλ. θύματα ΑΜΑΧΟΥΣ που λένε οι Ρώσοι»! ΧΑΜΟΣ στον “αέρα”, vid

 Στον απόηχο της «σφαλιάρας» που έδωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών στην ελληνική κυβέρνηση, νέο κρεσέντο αντιρωσικής υστερίας είχαμε νωρίτερα από υπουργικό στέλεχος.

Πιο συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου υπεύθυνη για την Ένταξη, Σοφία Βούλτεψη, με τα λεγόμενά της εκτόξευσε την ένταση στον “αέρα” του OPEN, αγνοώντας την ύπαρξη των 14.000 και πλέον θυμάτων από τους νεοναζί του Κιέβου!!!

Με ιδιαίτερα προκλητικό ύφος που βάζει θέτει την Ελλάδα ακόμα περισσότερο στο στόχαστρο του Κρεμλίνου, η Ελληνίδα πολιτικός υποστήριξε τα εξής:

«Ακούστε με. 14.000 θύματα εμφυλίου πολέμου… Δεν ξέρω τον αριθμό. Εγώ επειδή ασχολούμαι πάρα πολύ με αυτά τα θέματα, όλα αυτά τα χρόνια δεν έβλεπα μάχες και θανάτους εκεί, ξαφνικά μας παρουσιάζονται 14.000 θύματα…».

Αμέσως παρενέβη ο ανταποκριτής του OPEN στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός, μη μπορώντας να ανεχθεί τα όσα άκουγε από την Υφυπουργό:

«Δεν τα βλέπετε γιατί δεν θέλετε να τα δείτε, δεν τα έδειχναν τα δυτικά ΜΜΕ».

«Εσείς που είστε εκεί γιατί δεν μας τα στέλνατε; Εγώ δεν τα ‘βλεπα», αποκρίθηκε η κα Βούλτεψη, με τον δημοσιογράφο, εμφανώς ενοχλημένο να απαντάει:

«Εγώ βρέθηκα στον εμφύλιο και μπορώ να σας πω ότι εκεί μετέδωσα και απολύθηκα γι’ αυτό, την είδηση και είχα γράψει και για έναν νεκρό, είχαμε και Έλληνα νεκρό στο Ντόνετσκ, στις μάχες. Μήπως δεν θέλατε να τα βλέπετε».

«Δεν ξέρω από πού απολυθήκατε. Εγώ ξέρω ότι όταν γίνεται μάχη κάπου δημοσιεύεται. Εδώ ξαφνικά ακούμε για 14.000 νεκρούς. Δεύτερον, είναι εκεί τα σύνορα, ή δεν είναι; Γιατί τότε ο καθένας όπου είναι μέσα και λέει ότι είμαι μειονότητα θα καλεί κάποιον απ’ έξω να τον απελευθερώσει. Τρίτον, Τι θα πει ρωσόφωνοι; Η γλώσσα δεν έχει να κάνει με τα κράτη. Κι εδώ έχουν έρθει οι αδελφοί μας οι Ρωσοπόντιοι και μιλάνε ρωσικά. Τι θα γίνει, θα έρθει να τους απελευθερώσει κανείς;», συνέχισε η Υφυπουργός:

loading...