Zero Hedge : Η παγκοσμιοποιητική ατζέντα επαναφοράς απέτυχε – Είναι η Ουκρανία το σχέδιο Β;




 BY TYLER DURDEN


Συντάχθηκε από τον Brandon Smith μέσω του Alt-Market.us,

Υπάρχουν άνθρωποι στο κίνημα της ελευθερίας που αποδίδουν ΠΟΛΥ μεγάλη ευφυΐα στις παγκόσμιες ελίτ εξουσίας, σε σημείο που φαίνεται να πιστεύουν ότι οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν πάντα “δέκα βήματα μπροστά”. Το αστείο όμως με το να σχεδιάζεις δέκα βήματα μπροστά είναι ότι αν κάτι πάει στραβά με τα βήματα 1-9, τότε το να φτάσεις στο βήμα 10 θα είναι αδύνατο και μόλις σπατάλησες πολλή ενέργεια σε ένα περίτεχνο σχέδιο που κατέληξε να μην οδηγεί πουθενά. Οι παγκοσμιοποιητές ΔΕΝ είναι οι εξυπνότεροι άνθρωποι που υπάρχουν, ούτε καν κοντά. Δεν είναι καν τόσο αποτελεσματικοί όταν τα σχέδιά τους λειτουργούν πραγματικά και δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Οι ιδέες τους αποτυγχάνουν συνεχώς.

Υπάρχει μόνο ένας λόγος που οι συγκεντρωτικοί εγκληματίες δεν έχουν πέσει, και αυτός είναι επειδή κανείς δεν τους έχει στοχοποιήσει ποτέ άμεσα. Κάθε φορά που υπάρχει ένας κυβερνητικός κλονισμός ή μια εξέγερση ή ένα μαζικό κίνημα για αλλαγή, οι άνθρωποι στοχεύουν “το σύστημα”- κατηγορούν το σύστημα για όλα τα προβλήματά μας (ή κατηγορούν μια χούφτα πολιτικές μαριονέτες) και επιδιώκουν να προσθέσουν ένα καινούργιο επίχρισμα ή να αλλάξουν κάποιες από τις βασικές λειτουργίες του, αλλά οι άνθρωποι πίσω από την κουρτίνα καταλήγουν πάντα πίσω από την κουρτίνα. Το πρόβλημα δεν είναι ποτέ “το σύστημα”, είναι οι άνθρωποι που διοικούν και επηρεάζουν το σύστημα, ενώ απολαμβάνουν την άνεση των σκιών.

Να πώς φαίνεται να λειτουργούν οι παγκοσμιοποιητές, όσο καλύτερα μπορώ να πω – Σημαδεύουν μια γροθιά γεμάτη βελάκια σε μια σανίδα και ρίχνουν όσο πιο δυνατά μπορούν και ό,τι κολλάει είναι αυτό που κολλάει. Όταν ένα σχέδιο κολλάει, οι παγκοσμιοποιητές φαίνονται να είναι πανέξυπνοι, έτσι δεν είναι; Στην πραγματικότητα απλώς πετούσαν σχέδια με δεμένα μάτια και τα μισά από αυτά τα σχέδια κατέληξαν στο βούρκο. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ οι παγκοσμιοποιητές ψαχουλεύουν στο σκοτάδι ψάχνοντας για ένα σχέδιο που να λειτουργεί, μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά και να τραβήξουν μεγάλη προσοχή.

Κάθε τόσο γίνεται φανερό όταν έχουν επενδύσει ένα τεράστιο ποσό χρόνου και σχεδιασμού σε ένα μοναδικό σχέδιο, ένα σημείο στήριξης στο οποίο θα στηριχθούν πολλά άλλα σχέδιά τους στο μέλλον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αντίδραση στην επιδημία των κοβιδίων είχε ως στόχο να υπερπηδήσει πολυάριθμες κοινωνικές και νομικές συμβάσεις και να επιτύχει πλήρη συγκεντρωτισμό προτού η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων καταλάβει καν τι τους χτύπησε.

Ο αγνός ενθουσιασμός και η αδρεναλίνη που επιδείκνυαν οι παγκοσμιοποιητές κατά την έναρξη της πανδημίας ήταν αισθητή. Σχεδόν χόρευαν στους δρόμους, φλυαρούσαν για το πόσα παγκόσμια σοσιαλιστικά προγράμματα επρόκειτο να περάσουν σιδηροδρομικά, για να μην αναφέρουμε πόσες ατομικές ελευθερίες επρόκειτο να εξαλείψουν.

Τούτου λεχθέντος, όταν ένα σχέδιο δεν κολλάει με τον τρόπο που θέλουν, μερικές φορές προσπαθούν να το αναγκάσουν να λειτουργήσει και αυτό ποτέ δεν τους βγαίνει σε καλό. Το έχουμε δει αυτό πολλές φορές με τις προσπάθειές τους να καθιερώσουν τον έλεγχο της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ και έχουν αποτύχει ξανά και ξανά. Πιο πρόσφατα, η ατζέντα των κοβιδών και κατ’ επέκταση η παγκοσμιοποιητική “Επαναφορά” κατέρρευσε στις ΗΠΑ και αυτό οδήγησε σε προβλήματα γι’ αυτούς σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η αμερικανική αντίσταση στις εντολές για τα εμβόλια και τα λουκέτα ήταν το κλειδί για όλα, περισσότερο απ’ όσο νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν. Ακόμα και αν οι παγκοσμιοποιητές μπορούσαν να εφαρμόσουν την ιατρική τυραννία σε μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου, με τις συντηρητικές κόκκινες πολιτείες να εμποδίζουν την ατζέντα σε κάθε στροφή, αυτό δημιούργησε ένα σημείο εστίασης της αντίστασης. Δηλαδή, όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν ακόμα να δουν ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος να γίνουν τα πράγματα που δεν περιλαμβάνει αυταρχισμό. Η ζωή στις κόκκινες πολιτείες συνεχίζεται σαν να μην υπήρχε σχεδόν καθόλου ο Κόβιντ. Οι συντηρητικοί δεν “πεθαίνουν στους δρόμους”, όπως έλεγαν οι τρελοί φιλελεύθεροι ότι θα συμβεί. Στην πραγματικότητα, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ΦΥΓΕΙ από τις γαλάζιες πολιτείες και έρχονται στις κόκκινες πολιτείες μόνο και μόνο για να είναι ελεύθεροι.

Όταν προσφέρετε στους ανθρώπους εναλλακτικές λύσεις, τους προσφέρετε μια γεύση της ελευθερίας, και μερικές φορές μια γεύση είναι το μόνο που χρειάζεται για να εμπνεύσει την εξέγερση.

Πιστεύω ότι ήταν η αντίσταση των κόκκινων πολιτειών που οδήγησε άμεσα στο Ανώτατο Δικαστήριο να μπλοκάρει τις παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές του Μπάιντεν για τα εμβόλια. Αν οι κόκκινες πολιτείες δεν είχαν πάρει μια τόσο επιθετική θέση, ολόκληρη η χώρα θα μπορούσε να είναι κάτω από τον αντίχειρα του Μπάιντεν αυτή τη στιγμή, καθώς μοιράζει υπαγορεύσεις από ψηλά, ή, θα ήμασταν σε πόλεμο. Δεν νομίζω επίσης ότι είναι σύμπτωση ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να καταργήσει όλες τις εντολές εμβολίων αμέσως μετά την κατάργηση των περιορισμών στις ΗΠΑ από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Όταν η ελευθερία είναι ορατή, εξαπλώνεται.

Είναι δύσκολο για τις δυτικές κυβερνήσεις να εξηγήσουν στους ανθρώπους τους γιατί θα πρέπει να υποδουλωθούν για τον ιό των κοβιδίων, όταν τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι στην άλλη πλευρά του ωκεανού ζουν τη ζωή τους κανονικά μπροστά στην ίδια ασθένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένοι από τους χειρότερους παραβάτες δεν θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον άθλιο εναγκαλισμό τους με τους πληθυσμούς τους. Φαίνεται ότι η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει χαθεί για πάντα από την τυραννία των παγκοσμιοποιητών, αλλά και πάλι δεν θα μπορέσει να αρνηθεί την πραγματικότητα ότι οι συντηρητικοί Αμερικανοί είναι ελεύθεροι. Πάντα θα υπάρχει μια ευκαιρία για εξέγερση μέσα στην Αυστραλία, ακριβώς επειδή είμαστε η ζωντανή απόδειξη ότι οι εντολές των κοβίδων δεν χρειάζεται να υπάρχουν.

Από την αρχή της πανδημίας των covid υποστήριξα ότι ο ίδιος ο ιός ήταν ένα εργαστηριακά κατασκευασμένο βιολογικό όπλο, που πιθανότατα δημιουργήθηκε στα έγκατα των εγκαταστάσεων του Επιπέδου 4 στη Γουχάν, ακριβώς κάτω από το δρόμο που αναγνωρίζεται ευρέως ως σημείο μηδέν. Έχω επίσης υποστηρίξει από την αρχή ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι το NIH και ο Anthony Fauci εμπλέκονται στη χρηματοδότηση της χειραγώγησης των κορονοϊών στο εργαστήριο της Γουχάν εδώ και πολλά χρόνια. Δηλαδή, υπήρξε συνεννόηση μεταξύ δυτικών ελιτιστών και Κινέζων επιστημόνων για την οπλοποίηση των κοβαϊών μέσω της έρευνας για την απόκτηση λειτουργικότητας. Αυτό έχει πλέον αποκαλυφθεί ως ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτό που δεν γνωρίζω με βεβαιότητα είναι αν ο ιός απελευθερώθηκε σκόπιμα ή τυχαία. Αυτό που μπορώ να πω, όμως, είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς πραγματοποίησαν μια “προσομοίωση” μιας παγκόσμιας πανδημίας κοροναϊού μόλις δύο μήνες πριν συμβεί το πραγματικό γεγονός. Η προσομοίωση, που ονομάστηκε “Event 201“, φάνηκε να προβλέπει σχεδόν όλα όσα θα συνέβαιναν τελικά με το πραγματικό ξέσπασμα του κοροναϊού που ξεκίνησε στην Κίνα, μέχρι που οι εταιρείες ειδήσεων και οι γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλείδωσαν όλες τις πληροφορίες που δεν ταίριαζαν με την αφήγηση. Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα: Ο ιός δεν ήταν τόσο θανατηφόρος όσο ήλπιζαν.

Το Event 201 προέβλεπε 65 εκατομμύρια αρχικούς θανάτους παγκοσμίως και ο ΠΟΥ προέβλεπε ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από τη μόλυνση, 3% του πληθυσμού ή και περισσότερο. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι παγκοσμιοποιητές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν τα τελευταία δύο χρόνια να πείσουν το κοινό ότι το ποσοστό θνησιμότητας του κοβιδίου είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι είναι, αλλά το γεγονός παραμένει ότι δεκάδες μελέτες δείχνουν ότι ο μέσος όρος του ΙΦΝ του κοβιδίου είναι μόλις 0,27%.

Δεν πρόκειται να αλλάξει προς το χειρότερο, θα μειωθεί μόνο καθώς το covid συνεχίζει να μεταλλάσσεται σε λιγότερο θανατηφόρες μορφές του.

Γιατί συνέβη αυτό;

Είναι αδύνατο να το πούμε. Ίσως ο ιός είχε διαφορετική απόδοση στο εργαστήριο, αλλά στη συνέχεια άλλαξε δραματικά μόλις βγήκε στη φύση; Αυτή θα ήταν η εικασία μου. Ίσως ήταν θεϊκή παρέμβαση; Για οποιονδήποτε λόγο, οι παγκοσμιοποιητές επένδυσαν ένα μεγάλο ποσό ενέργειας στον ιό των κοβιδίων και αυτός τους απογοήτευσε, και τώρα έχουν κολλήσει προσπαθώντας να δημιουργήσουν μαζικό πανικό για ένα τίποτα-μπέργκερ.

Οπότε, τι θα γίνει μετά;

Είναι λογικό ότι θα χρειαστούν έναν αντιπερισπασμό ως μέσο για να ανακατευθύνουν την ορμή, και οι παγκοσμιοποιητές θα κάνουν αυτό που κάνουν πάντα, δηλαδή θα δημιουργήσουν πολεμικές εντάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πόλεμος μεγάλης κλίμακας είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, αλλά οι περιορισμένοι περιφερειακοί πόλεμοι που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο είναι πάντα στο τραπέζι. Δεν είναι λάθος ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν δυνητικά να εμπλακούν όχι σε μία αλλά σε δύο μεγάλες περιφερειακές συγκρούσεις αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης μιας κινεζικής εισβολής στην Ταϊβάν καθώς και μιας ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Προς το παρόν, η Ουκρανία είναι η πιο υποτιμημένη. Έχουμε δει τέτοιες διαρροές με την Ουκρανία πολλές φορές στο παρελθόν και είναι δύσκολο να πούμε αν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη αρχή ή αν πρόκειται να συμβεί μια ολοκληρωμένη ρωσική επίθεση. Με τη συνεχή επιρροή, χρηματοδότηση και εξοπλισμό των ΗΠΑ που επιδιώκεται στην περιοχή, υποθέτω ότι το να κάνουν τους Ρώσους να εισβάλουν δεν θα ήταν τόσο δύσκολο. Δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά να προσπαθήσω να διαβάσω τα ζάρια σε αυτό το θέμα. Το μόνο ενδιαφέρον μου για την Ουκρανία είναι το πώς μπορεί να ωφελήσει τη συνολική παγκοσμιοποιημένη ατζέντα.

Πρώτον, η οικονομική αστάθεια που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια θα φτάσει τώρα σε υπερδιέγερση. Ο πληθωρισμός, οι τιμές της βενζίνης, η αλυσίδα εφοδιασμού, όλες οι απειλές που ήδη ελλοχεύουν πάνω μας θα δεκαπλασιαστούν με δύο πυρηνικές δυνάμεις σε αντιπαράθεση. Ακόμα και αν το κροτάλισμα των σπαθιών της Ουκρανίας έμελλε να εκλείψει στο κενό και μόνο η ύπαρξη του κινδύνου είναι αρκετή για να εμπνεύσει εκτεταμένο οικονομικό φόβο.

Δεύτερον, το θέμα της πανδημίας μπορεί να παραμεριστεί με λίγες φανφάρες. Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να βγει πουθενά γι’ αυτούς, αλλά χρειάζονται έναν τρόπο να αποχωρήσουν χωρίς να εξηγήσουν τα πολυάριθμα ψέματα που έχουν πλασάρει τα τελευταία δύο χρόνια. Ο πόλεμος είναι ένας τρόπος για να σκουπίσουν την πλάκα από τον κύκλο των ειδήσεων.

Τρίτον, οι αυξημένες εντάσεις με τη Ρωσία ανοίγουν την πόρτα σε μια διαφορετική μορφή παράνοιας στο εσωτερικό. Πόσες φορές έχουμε ακούσει ισχυρισμούς των μέσων ενημέρωσης για “ρωσική επιρροή” στις αμερικανικές εκλογές; Δεν υπάρχει μηδενική απόδειξη γι’ αυτό, αλλά το αφήγημα έχει ήδη φυτευτεί στους αριστερούς. Δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν οι αμερικανικές εκλογές “αναβάλλονταν” ή τα αποτελέσματα αγνοούνταν λόγω ανεπιβεβαίωτων ισχυρισμών περί ρωσικής “ανάμειξης”. Ποιος καλύτερος τρόπος για να αποτραπεί μια πλήρης συντηρητική σάρωση στις ΗΠΑ από το να σταματήσουν απλώς τις εκλογές εντελώς;

Τέταρτον, κατ’ επέκταση, είναι θέμα χρόνου να ξεσηκωθεί μια συντηρητική εξέγερση στις ΗΠΑ για να εκδιώξει τους παγκοσμιοποιητές από την εξουσία. Συμβαίνει ήδη με διάφορες μορφές σήμερα, για όσους δίνουν προσοχή. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις να υπονομεύσουν μια εξέγερση για την ελευθερία είναι να την κατηγορήσουν ότι είναι μια επανάσταση που δημιουργήθηκε από έναν ξένο εχθρό. Δηλαδή, η διεφθαρμένη κυβέρνηση προσπαθεί να αφαιρέσει την καρδιά και την ψυχή της εξέγερσης, ισχυριζόμενη ότι δεν αγωνίζονται για την ελευθερία, αλλά μόνο με αντάλλαγμα χρήματα ή εξουσία από ένα ξένο έθνος. Ο λόγος για τον οποίο αγωνίζονται είναι “ψεύτικος”.

Το είδαμε αυτό με το ΚΚΚ της Κίνας όταν κατέλαβε βάναυσα το Χονγκ Κονγκ. Το είδαμε επίσης στο Καζακστάν όταν ο λαός εξεγέρθηκε στους δρόμους για τον πληθωρισμό των τιμών και στάλθηκαν ρωσικά στρατεύματα για να καταστείλουν αυτό που ονομάστηκε “έγχρωμη επανάσταση που δημιουργήθηκε από ξένους”. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Μην κάνετε κανένα λάθος, όταν αρχίσουν οι μάχες στις ΗΠΑ, η εξέγερσή μας δεν θα αποκαλείται μάχη για την ελευθερία. Θα κατηγορηθούμε ως “Ρώσοι πράκτορες”, προδότες, επαναστάτες, κ.λπ. κ.λπ.

Θα πουν ότι πολεμάμε για να υποστηρίξουμε ξένες κυβερνήσεις, όχι για να φέρουμε την ελευθερία και τη λογική πίσω στην κοινωνία μας. Εμείς θα είμαστε οι κακοί- είναι σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό και να μην κολλήσουμε στον πόλεμο 4ης γενιάς. Για αυτόν τον λόγο κυρίως η σύγκρουση με τη Ρωσία έχει πολύ νόημα για τους παγκοσμιοποιητές. Ίσως όχι στην κλίμακα ενός παγκόσμιου πολέμου, αλλά αρκετή για να κρατήσει τους μελλοντικούς πληθυσμούς τους σε τάξη. Το αν αυτό το σχέδιο πετύχει ή όχι είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, αυτοί οι άνθρωποι αποτυγχάνουν τακτικά.

zerohedge.com

loading...