Αυτό που δεν έκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλληνας πολιτικός !! Επίδειξη ΧΟΥΝΤΑΣ κατά την ομιλία Ευρωβουλευτή που ΕΞΕΘΕΣΕ την Ε.Ε. για τα εμβόλια, vid

Ντροπή για το ελληνικό πολιτικό σύστημα: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δικός μας δεν κάνει αντιπολίτευση.

«Ξαναχτύπησε» ο Ρουμάνος συντηρητικός Ευρωβουλευτής, Cristian Terhes, ο οποίος εδώ και μήνες “ενοχλεί” τους εμβολιολάγνους της Ε.Ε.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε την ομιλία του το φθινόπωρο του 2021, η οποία φυσικά δεν έπαιξε σε κανένα μεγάλο ΜΜΕ, για τα “μαυρισμένα” συμβόλαια της Ε.Ε. με εταιρείες που παρασκευάζουν τα κορωνοεμβόλια. .

«Οι Βρυξέλλες θέλουν να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σε νέα του παρέμβαση στις 16/2 και μιλώντας πλέον στην κύρια αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ρουμάνος πολιτικός επιχείρησε ξανά να δείξει τα “μαυρισμένα” έγγραφα.

Ωστόσο αυτή τη φορά οι…μπράβοι της αίθουσας ήταν προετοιμασμένοι, κάτι που φάνηκε και στο παρακάτω βίντεο.

Δεν προλαβαίνει ο Terhes να δείξει τα επίμαχα συμβόλαια και μία μασκοφόρα ξανθιά του κατεβάζει το χέρι!!!

Σημειωτέον πως η υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου δεν τρέχει να του τα πάρει για να τα βάλει δήθεν στα πρακτικά, γιατί στο τέλος ο ίδιος τα παίρνει μαζί του φεύγοντας!

Λίγα δευτερόλεπτα πριν φαίνονται στο πλάνο δύο μασκοφόροι να τον…περιμένουν στη γωνία:

Το στιγμιότυπο είναι τουλάχιστον σοκαριστικό, αλλά το χουντοσόου δεν τελειώνει εκεί!

Στα τελευταία δευτερόλεπτα και χωρίς καμία προειδοποίηση του κλείνουν από την έδρα το μικρόφωνο και έτσι η ολιγόλεπτη “παραφωνία” στην κορωνοφρενίτιδα αποτέλεσε παρελθόν.

Ακούστε τον τι λέει μεταξύ άλλων για τα πιστοποιητικά που εκβίασαν υπό την ανοχή της Κομισιόν εκατομμύρια Ευρωπαίους να εμβολιαστούν:

loading...