Πάνδημη Tαφή του Αντιφρονούντα Καθηγητή Λικ Μοντανιέ Νόμπελ Ιατρικής … υπό την ιαχή LIBERTE/ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Κανένας εκπρόσωπος του καθεστώτος που τον δίωξε … ! BINTEO

Πάνδημη Tαφή του Καθηγητή Λικ Μοντανιέ Νόμπελ Ιατρικής … υπό την ιαχή LIBERTE/ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! εχθες 22/2/22 σε αυτό το φέρετρο ακουμπά όλη η Ελεύθερη Ευρώπη! Σε συλλαλητήριο αντίστασης μετατράπηκε η κηδεία. Δεν ήταν πένθος αλλά χαρά. Ήταν πανηγύρι και γιορτή Αντίστασης. Ηχηρή ήταν η απουσία του καθεστώτος Μακρόν αλλά πιο ηχηρό ήταν το τελευταίο χειροκρότημα χιλιάδων Γάλλων αντιφρονούντων..Κανένας εκπρόσωπος του καθεστώτος που τον δίωξε δεν παραβρέθηκε σήμερα στην ταφή του 2 βδομάδες μετά το θάνατο του που έγινε στο κοιμητήριο ” cimetière du Père Lachaise”..Πολλά μέλη της ιατρικής κοινότητας ήταν παρόντα. Το πλήθος κραύγαζε ρυθμικά ”Μontagnier gratitude” ” ευγνωμοσύνη στον Μοντανιέ”.

Το τελευταίο Αντίο στον Επιστήμονα που έσωσε την ανθρωπότητα από το AIDS και αντιπαρατέθηκε όσο κανείς άλλος στην διαχείριση υγειονομικής κρίσης της πανδημίας.

” Eίμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία αυτό δεν είναι πλέον δημοκρατία.”..είχε διακηρύξει. Μόνος διέσωσε τη χαμένη τιμή της Ευρώπης!

dimpenews.com

loading...