ΑΡΘΡΟ spoof – ΜΗΝΥΕΙ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ (αποκλειστικό ΑΚΥΡΟΣ)

 Η (για τους αδαείς της νεοταξικής ελληνικής πραγματικότητας) παράδοξη έννομη κίνησή του έχει γερά θεμέλια στην απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου που το 2018 αποφάσισε ότι ήταν η μαθήτρια της 6ης δημοτικού η ώριμη κι ο 20χρονος ο ευπαθής με το σκεπτικό ότι:

[Το δικαστήριο] είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την όψιμη σωματική αλλά και πνευματική ανάπτυξή της. Η έντονη προσωπικότητά της αλλά και η ευφυΐα της είναι εμφανείς. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε και ο ψυχίατρος- πραγματογνώμονας, ο οποίος κατέθεσε ότι η ωριμότητά της είναι σαν κοπέλας 25 ετών [και το ότι ο νεαρός] παρά τα 20 έτη του κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης, ήταν ανώριμος ηλικιακά, πλην όμως ευαίσθητος ψυχικά [και σύμφωνα με τους δικαστές] η ανωριμότητά του (συγκατοικεί με τη μητέρα του, η οποία ως οικονομική μετανάστης από την Αλβανία εργάζεται και τον συντηρεί) όχι μόνο δεν του επιτρέπει να τελέσει γάμο με την παθούσα, αλλά αποτελεί και την αδιάψευστη απόδειξη ότι καμία τέλεση ασελγούς πράξης εις βάρος της παθούσας δεν συνέβη χωρίς τη θέλησή της.

Ο 26χρονος πλέον δηλώνει ‘Μόλις αρχίζω να ωριμάζω και βλέπω ότι αυτή η 19 χρονών γριά πλέον όλα αυτά τα χρόνια με εκμεταλλευότανε. Έτσι ζητάω μαζί με τις εύλογες υλικές αποζημιώσεις και της Παναγιάς τα μάτια για ψυχική οδύνη. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τους ψυχίατρους – πραγματογνώμονες ότι για μια ακόμα φορά θα παίξουν το ρόλο τους.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ επειδή φιλοσοφώτερον καὶ σπουδαιότερον ποίησις ἱστορίας (καί κατά μείζονα λόγον δημοσιογραφίας)

https://fantastikanea.blogspot.com/

loading...