O εκβιασμός πέτυχε : Οι ελληνικές Αρχές υπέκυψαν στην επιμονή των Τούρκων και αποδέχθηκαν νέους εποίκους : Απεγκλωβίστηκαν από τη νησίδα του Έβρου οι 28 Σύριοι πρόσφυγες

Απεγκλωβίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 1 Φλεβάρη σε επιχείρηση της Αστυνομίας στην οποία συμμετείχαν η 4η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας οι 28 πρόσφυγες από την Συρία που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Εβρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για 21 άνδρες, πέντε παιδιά και δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία έγκυος σύμφωνα με αναφορές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου.

Πρόκειται για την ομάδα προσφύγων η οποία βρέθηκε για ημέρες εγκλωβισμένη και εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα στο ίδιο σημείο από την Τετάρτη 19 Γενάρη, χωρίς τρόφιμα και νερό, η οποία φέρεται να μετατράπηκε σε «μπαλάκι» μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αρχών.

 Ο μουσουλμανικός εποικισμός της Ελλάδος καθίσταται ολοένα και αυτοκτονικότερος

Οι μουσουλμάνοι εισβολείς και έποικοι εκβιάζουν και εν τέλει επιτυγχάνουν να επιβάλλουν την βίαιη είσοδο και εγκατάστασή τους

Οι Ελληνικές Αρχές υποκύπτουν εν τέλει, έτσι ώστε ο μουσουλμανικός πληθυσμός συνεχώς να αυξάνεται και να ενδυναμώνεται

Η σταδιακή λιβανοποίηση αναπόφευκτη πλέον.

loading...