Gavi Alliance: Το φέρνουν παντού στον ΠΛΑΝΗΤΗ! Η πανδημία μάλλον ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΥΧΑΙΑ, vid

 Οι θεωρίες συνωμοσίας μοιάζουν πλέον με απλό παραμυθάκι σε σχέση με την γυμνή αλήθεια…

Η Gavi Alliance (ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τα εμβόλια)  συν-ηγείται, όπως ανακοινώνεται επισήμως, των παγκόσμιων προσπαθειών για δίκαιη πρόσβαση στα εμβόλια COVID-19.

Συν-χρηματοδότης της Συμμαχίας είναι ποιός άλλος;; Ο Bill Gates!

Τι αναφέρουν ρεπορτάζ για αυτή την Συμμαχία;;;

«Gavi- Συνασπισμός εμβολίου: Ασφαλή συστήματα ψηφιακής ταυτοποίησης, που μπορούν να αποθηκεύσουν το ιατρικό ιστορικό ενός παιδιού, παρέχοντας σε κάθε παιδί μια ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα. Η Gavi επεκτάθηκε με το να γίνει ιδρυτικό μέλος της ID 2020, – μιας συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αφιερωμένη στην αιχμή του δόρατος ενός παγκόσμιου  προτύπου ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας.

Ένα εμβόλιο που χορηγείται χρησιμοποιώντας ένα διαλυτό αυτοκόλλητο, το οποίο ονομάζεται “διάταξη μικροβελόνων”. «Οι διαλυτές μικροβελόνες που παρέχουν μοτίβα άμεσου υπέρυθρου φωτός εκπέμποντας μικροσωματίδια στο δέρμα, δημιουργούν μοτίβα σωματιδίων στο δέρμα των εμβολιασμένων τα οποία είναι αόρατα στο μάτι αλλά μπορούν να απεικονιστούν χρησιμοποιώντας τροποποιημένα “έξυπνα κινητά τηλέφωνα”. Κάτι σαν  τατουάζ με γραμμικό κώδικα.

Η ιδέα είναι να καταχωρήσουμε το ιστορικό στο άτομο, για να είναι ψηφιακό σημάδι συνδεδεμένο με ένα βιομετρικό αναγνωριστικό.

Τελικά αυτό που θα πρέπει να έχουμε είναι πιστοποιητικά για το ποιος έχει αναρρώσει, ποιος είναι εμβολιασμένος.

Εφαρμόζεται τώρα από ορισμένες κυβερνήσεις».  

Η συνέχεια στο παρακάτω ρεπορτάζ.


Όλα γίνονται με αφορμή την πανδημία! Τι είχε δηλώσει άραγε ο Bill Gates to 2017 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;;;

«Με τον κίνδυνο μίας επιδημίας πρέπει να φέρεις κυβερνήσεις και ιδρύματα μαζί, ώστε να δημιουργήσουν τις σωστές αρχικές δομές! Οπότε τα καλά νέα είναι ότι η ικανότητα να κατασκευάζονται, γρήγορα εμβόλια μπορεί να είναι δυνατό να επιτύχει».

Κυβερνήσεις και ιδρύματα λοιπόν στο τέλος θα φέρουν ένα νέο ΣΟΥΠΕΡ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

loading...