Dr. José Luis Gettor για το «hydrogel DARPA» στις μπατονέτες: «Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις μπατονέτες. Σας βλάπτουν. Είναι όπλο» (Video)

Ο γιατρός επειγόντων περιστατικών, Δρ José Luis Gettor, προειδοποίησε τον πληθυσμό για τη ζημιά που προκαλείται από τα επιχρίσματα PCR.

«Οι μπατονέτες είναι όπλο. Περιέχουν μια ουσία που αναπτύχθηκε από τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών που ονομάζεται «hydrogel DARPA». Και η μικρή άκρη της μπατονέτας δεν είναι απλό βαμβάκι.»

Πηγή: Orwell.city

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Ακριβώς όπως άλλοι ερευνητές τόνισαν ότι τα επιχρίσματα αυτής της δοκιμής περιέχουν οξείδιο του γραφενίου —ένα νανοϋλικό που προκαλεί μαγνητισμό στην περιοχή και διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό—, ο Δρ Gettor επισημαίνει ότι περιέχουν επίσης οξείδιο του αιθυλενίου.

Το οξείδιο του αιθυλενίου είναι επίσης τοξικό και προκαλεί την αίσθηση καψίματος σε όσους κάνουν αυτό το τεστ.

Δρ José Luis Gettor: «Οι άνθρωποι πρέπει να προειδοποιούνται πριν τελειώσει ο χρόνος εδώ στο Instagram.

Θέλω να τονίσω ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αυτές τις μπατονέτες τόσο συχνά όπως κάποιος που πηγαίνει να μετρήσει την αρτηριακή του πίεση σε ιατρείο.

Οι μπατονέτες είναι όπλο. Περιέχουν μια ουσία που αναπτύχθηκε από τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών που ονομάζεται «hydrogel DARPA». Και η μικρή άκρη της μπατονέτας δεν είναι απλό βαμβάκι. Αυτά τα επιχρίσματα προέρχονται από την Κίνα. Δεν είναι πλαστικό ραβδί με βαμβακερή άκρη. Είναι μια δέσμη από κοίλες νάιλον ίνες που περιέχουν, μεταξύ άλλων, οξείδιο του αιθυλενίου.

Το οξείδιο του αιθυλενίου είναι ένα δηλητήριο που συγκρατείται από το hydrogel. Αλλά όταν το στυλεό διεισδύει στον βλεννογόνο στους 30ºC, το hydrogel λιώνει. Και να έχετε κατά νου ότι το οξείδιο του αιθυλενίου βράζει στους 10,4ºC. Γι’ αυτό είναι τόσο οδυνηρό. Επειδή μόλις λιώσει το hydrogel, απελευθερώνεται οξείδιο του αιθυλενίου και δημιουργεί ένα έλκος στο κάτω μέρος του ρυνοφάρυγγα.

Εκτός από το να κάνουν μια διάγνωση, αυτό που κάνουν είναι πολύ, πολύ κακό. Λοιπόν, σας παρακαλώ, άνθρωποι, σταματήστε να τις χρησιμοποιείτε.»

Λεπτομέρειες παρακάτω στο βίντεο 

loading...