Καθώς το αφήγημα του COVID καταρρέει, ήδη προετοιμάζουν την επόμενη «πανδημία»…

Ο κορωνοϊός μπορεί να τελειώνει, αλλά, από τον καρκίνο μέχρι το AIDS, τα εμβόλια mRNA είναι εδώ για να μείνουν.

Αν και σε οποιαδήποτε «κρίση της δημόσιας υγείας» υπάρχουν πολλά κέρδη για τη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, η κίνηση πίσω από τη «νέα παραλλαγή του AIDS» ίσως είναι κάτι περισσότερο από απληστία.


Πηγή: Off-Guardian

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Το αφήγημα του Covid19 αρχίζει να ολοκληρώνει το κύκλο του και όλα δείχνουν πως αυτή η μάχη τελείωσε. Ναι, υπάρχουν ακόμα θύλακες συμβολικής αντίστασης, μικρά εμπόδια που δεν είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν αυτό το φάντασμα ακόμα, αλλά ως επί το πλείστον το κατεστημένο θα το αφήσει να περάσει.

Η μία Χώρα μετά την άλλη «χαλαρώνουν» τους περιορισμούς τους για τον Covid, εγκαταλείπουν τα σχέδια τους για διαβατήρια εμβολίων και προσπαθούν να «επιστρέψουν στο φυσιολογικό».

Φαίνεται ότι κάθε εβδομάδα κάποιος νέος “ειδικός” που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια, προβλέποντας ότι θα πεθάνουμε όλοι, να εμφανίζεται στις ειδήσεις ισχυριζόμενος ότι πρέπει να “αντιμετωπίσουμε τον Covid σαν τη απλή γρίπη”.

Αλλά επειδή χαλαρώνουν τώρα στο Covid αυτό δεν σημαίνει ότι η ατζέντα πίσω από το Covid έχει χαθεί. Ούτε καν.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και όταν πετάξουν αυτή την πανδημία σε έναν ρηχό τάφο, ήδη θα προσπαθήσουν να προετοιμάζουν το κοινό για τον επόμενο φόβο για την υγεία – το AIDS.

Τον Δεκέμβριο ο Τζο Μπάιντεν ισχυρίστηκε ότι στόχος της κυβέρνησής του ήταν να «τερματίσει την επιδημία HIV/AIDS μέχρι το 2030». Μια παρόμοια εκστρατεία, που ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο ταυτόχρονα, χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς φράση, λέξη προς λέξη.

Στη συνέχεια, μόλις την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ξαφνικά ότι υπήρχε μια “νέα παραλλαγή” του HIV που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, αυτό το νέο στέλεχος φέρεται να είναι “πιο μολυσματικό”, “πιο μεταδοτικό” και να “εξελίσσεται σε AIDS γρηγορότερα”.

Ταυτόχρονα, οι εφημερίδες αναφέρουν ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια οι ετεροφυλόφιλοι είναι πιο πιθανό να προσβληθούν από HIV από τους ομοφυλόφιλους και “διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο AIDS” επειδή “διαγιγνώσκονται αργά”.

Στο πίσω μέρος αυτής της “είδησης”, ένα άρθρο γνώμης του Guardian ισχυρίζεται ότι χρειαζόμαστε μια “νέα στρατηγική” για την αντιμετώπιση του AIDS.

Ακολουθείται αυτό το νέο κύμα φόβου ως μια ώθηση από όλους να εξεταστούν για το AIDS το συντομότερο δυνατόν, από πολιτικούς και διασημότητες και όλους ενδιάμεσα.

Ο πρίγκιπας Χάρι ηγείται της κατηγορίας, σε ένα βίντεο όπου κάλεσε τον Τύπο να επικαλεστεί το πνεύμα της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Χάρι επέμεινε ότι όλοι έχουμε «καθήκον» να κάνουμε τεστ HIV «για να κρατήσουμε τους άλλους ανθρώπους ασφαλείς», συγκρίνοντάς το με την επιδημία του COVID.

“Ενημερωθείτε για την κατάστασή σας”, λέει το βίντεο. Το οποίο πιθανότατα θα είναι hashtag στο εγγύς μέλλον. (Μόλις έλεγξα, και στην πραγματικότητα είναι ήδη.)

Πραγματικά αυξάνουν την ένταση της προπαγάνδας σ’ αυτό.

Ακόμα κι αν το «πρόβλημα» και η «αντίδραση» είναι ακόμα έξω από το στάδιο της έρευνας και ανάπτυξης, ήδη μιλούν για τη «λύση».

Μάντεψε τι είναι.

Αν είπατε “άλλο ένα εμβόλιο mRNA”, μπράβο που προσέξατε.

Ναι, η Moderna έχει προφανώς μάθει τόσα πολλά από την κατασκευή ενός βιαστικού εμβολίου Covid το οποίο ήδη δεν λειτουργεί, που φτιάχνει ένα άλλο εμβόλιο κατά του HIV που ελπίζει ότι θα είναι εξίσου “ασφαλές και αποτελεσματικό”.

Σε μια πραγματικά εκπληκτική σύμπτωση, το εμβόλιο HIV της Moderna ξεκίνησε κλινικές δοκιμές ακριβώς την ίδια μέρα που η “νέα παραλλαγή” του HIV έγινε πρωτοσέλιδο, και την ίδια εβδομάδα με την ετήσια “Εβδομάδα Δοκιμών HIV” του NHS. Αστείος κόσμος, έτσι δεν είναι;

Τέλος πάντων, ετοιμαστείτε όλοι να μπείτε στη σειρά για το εμβόλιο κατά του AIDS.

Και του καρκίνου επίσης.

Η μάχη για τον covid μπορεί σιγά-σιγά να τελειώνει, αλλά ο πόλεμος για τα “εμβόλια” mRNA έχει πιθανώς μόλις αρχίσει.

Υπάρχει κάτι πιο απειλητικό από το κέρδος πίσω από τη τρομοκρατία του «νέου HIV»;

Αν και σε οποιαδήποτε «κρίση της δημόσιας υγείας» υπάρχουν πολλά κέρδη για τη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, η κίνηση πίσω από τη “νέα παραλλαγή του AIDS” ίσως είναι κάτι περισσότερο από απληστία.

Προηγουμένως περιγράψαμε μια ιστορία που αναδεικνύει την ξαφνική μετατόπιση της ειδησεογραφικής κάλυψης, πέρα από τον Covid και προς τον ιό HIV/AIDS.

Εν ολίγοις, τα δοκιμαστικά τεστ και οι κυβερνητικές υποσχέσεις για “τερματισμό της επιδημίας του AIDS” συνοδευτήκαν ταυτόχρονα με ειδήσεις για μια τρομακτική “νέα παραλλαγή”.

Εστιάσαμε ότι αυτό ήταν πιθανώς απλά ένα παιχνίδι για να κρατήσουν τους ανθρώπους φοβισμένους και να πουλήσουν πολλά “εμβόλια” mRNA, και ενώ αυτό είναι σίγουρα ένας παράγοντας, περαιτέρω έρευνα έχει δείξει άλλες πιθανές οπτικές γωνίες να λαμβάνουν μέρος σ’ αυτή την ιστορία.

Αν και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να σχηματιστούν συγκεκριμένα συμπεράσματα, υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που πρέπει να τεθούν και θεωρίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Πρώτον, υπάρχει η ιδέα ότι η “τρομακτική νέα παραλλαγή του AIDS” δεν είναι μόνο ένας εκφοβισμός που χρησιμοποιείται για την πώληση εμβολίων, όπως πάντα φαινόταν να είναι και ο COVID, αλλά θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια κάλυψη για ασθένειες και τραυματισμούς που προκαλούνται από τα ίδια τα εμβόλια.

Μια μελέτη του Οκτωβρίου 2021, που δημοσιεύθηκε στο Lancet, διαπίστωσε ότι με την πάροδο του χρόνου η αποτελεσματικότητα των «εμβολίων» Covid έπεσε κάτω από το μηδέν, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά, ένα εμβολιασμένο άτομο ήταν πιο πιθανό να πάθει «Covid» από ένα μη εμβολιασμένο άτομο.[ Σημείωση]

Οι Γιατροί Πρώτης Γραμμής της Αμερικής (America’s Frontline Doctor’s) εικάζουν ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να έχουν ακόμη ευρύτερες επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα, παράγοντας αυτό που αποκαλούν Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας μέσω Εμβολίου ή “VAIDS”.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία, αλλά αν είναι σωστοί, εκατομμύρια και παραπάνω από εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να αρρωστήσουν, και μάλιστα σύντομα.

Έχουμε ήδη δει μια πληθώρα προβλέψεων για αυξήσεις στα εγκεφαλικά επεισόδια και τις καρδιακές προσβολές, τα οποία όλα αποδίδονται λίγο-πολύ σε μη εμβολιαστικές αιτίες. Τα πάντα, από τις αυξημένες τιμές της ενέργειας μέχρι την ύφεση που σχετίζεται με το lockdown, έχουν κατηγορηθεί (σ.σ. εκτός από τα εμβόλια φυσικά).

Αυτό σίγουρα φαίνεται να είναι μια προληπτική συμπεριφορά συγκάλυψης. Και αυτή η “νέα παραλλαγή” του AIDS θα μπορούσε επίσης να είναι τέτοια.

Εάν τα “εμβόλια” covid αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να αναπτύσσουν ξαφνικά ένα δυσλειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, ή κάποιο είδος αντισωματοεξαρτώμενης ενίσχυσης (ADE) ένα “πιο επικίνδυνο νέο στέλεχος του AIDS” είναι μια πολύ καλή ιστορία κουκουλώματος, δεν νομίζετε;

Και πάλι, δεν υπάρχουν άμεσες αποδείξεις ότι αυτό συμβαίνει ακόμα, αλλά είναι σίγουρα πιθανό.

Τον Οκτώβριο του 2020 μια ομάδα ερευνητών, σύμφωνα με το Forbes, προειδοποίησε ότι οποιοδήποτε πιθανό «εμβόλιο» Covid θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV.

Ένα από τα λίγα εγκαταλελειμμένα και υποψήφια εμβόλια Covid, από το Πανεπιστήμιο του Queensland, χρησιμοποίησε στην πραγματικότητα μια πρωτεΐνη από τον ιό HIV ως “μοριακό σφιγκτήρα” για να συνδέσει τις τεχνητές πρωτεΐνες ακίδας μαζί, ισχυρίστηκαν οι ερευνητές. Αυτό το πιθανό “εμβόλιο” προφανώς απορρίφθηκε αφού τα πειραματόζωα επέστρεφαν ως “ψευδώς θετικά” στα τεστ HIV.

Δεν θέλω να μπω στη συζήτηση για το AIDS / HIV εδώ (ή στα σχόλια) – αλλά όποια και αν είναι η θέση σας σχετικά με αυτό το θέμα, πρέπει να παραδεχτείτε ότι συμβαίνει κάτι ενδεχομένως αρκετά περίεργο εδώ.

Ένα άλλο γεγονός που πρέπει να ληφθεί υπόψη: Ο θάνατος του Δρ Luc Montagnier.

Ο Δρ Montaigner ήταν ιολόγος που κέρδισε βραβείο Νόμπελ για το έργο του σχετικά με τον ιό HIV το 2008, μίλησε επανειλημμένα κατά των εμβολίων και δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας δείχνουν ομοιότητες με τον ιό HIV. Και πριν λίγες μέρες πέθανε.

Τώρα, ήταν 89 ετών, και στατιστικά, όταν φτάσεις στα 89 είναι πιο πιθανό να πεθάνεις παρά να φτάσεις τα 90, αλλά είναι ένα αστείο κομμάτι του συγχρονισμού παρ ‘όλα αυτά.

Απηχεί τον θάνατο του Δρ Kary Mullis, βραβευμένου με Νόμπελ εφευρέτη του PCR, ο οποίος πέθανε στα τέλη του 2019, λίγους μήνες πριν η εφεύρεσή του χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά για να πουλήσει μια ψεύτικη πανδημία.

Παραδόξως, είχα γράψει το 80% αυτού του άρθρου πριν δω το πιο πρόσφατο επεισόδιο του New World Next Week (Νέος Κόσμος την επόμενη εβδομάδα), στο οποίο ο James Corbett και ο James Evan Pilato έχουν μια καλή συζήτηση για αυτό ακριβώς το θέμα:


Η θέση του OffGuardian ήταν πάντα ότι ο συναγερμός πρέπει να αποφεύγεται μέχρι να δικαιολογηθεί εκατό τοις εκατό, ότι το: “Ωχ πολύ τρομακτικός ο covid!” και “Αχ πολύ τρομακτικά τα εμβόλια!” , αν και φαίνονται να είναι σε σύγκρουση, μπορεί στο τέλος να καταλήξουν να εξυπηρετήσουν την ίδια αφήγηση.

Αυτό ισχύει και για τη γραμμή που λέει “τα εμβόλια μπορούν να κάνουν νέες παραλλαγές”, για παράδειγμα, η οποία αν και φαίνεται να είναι αντίθετη με τη γραμμή του κατεστημένου, διακριτικά ενίσχυσε το κατεστημένο αφού διατήρησε το αφήγημα ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ασθένεια που ονομάζεται “covid”, και αποτελούσε τεράστιο κίνδυνο για το κοινό.

Αλλά επίσης πιστεύουμε στην παροχή όλων των πληροφοριών και ποτέ δεν απορρίπτουμε οποιαδήποτε γνώμη ή θέση εάν υπάρχουν κάποια στοιχεία που να την υποστηρίζουν, και σίγουρα υπάρχουν ερωτήσεις που πρέπει να τεθούν σχετικά με αυτό το θέμα.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλά χρήματα σε εξετάσεις HIV και “εμβόλια” κατά του AIDS στο μέλλον, αλλά είναι πιθανό να υπάρξει κάτι ακόμα χειρότερο από αυτό που έρχεται στο μέλλον. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Αλλά τι νομίζετε;
Είναι αληθινός ο νέος φόβος για το AIDS; Ή ένας άλλος ψεύτικος πόλεμος τύπου covid;
Θα μπορούσε να γίνει για να καλύψει τις βλάβες που σχετίζονται με τα εμβόλια;
Εάν ναι, πρόκειται για εκ προθέσεως σχέδιο ή τυχαία συνέπεια;
Θα πιέσουν για περισσότερα test; Γιατί;
Είναι ο “έλεγχος κατά του AIDS” ένας τρόπος εποπτικού ελέγχου σε ένα πείραμα τεράστιας κλίμακας;

loading...