Έφεραν ΦΤΩΧΕΙΑ, δίνουν και την ΛΥΣΗ: Σοκάρει το Πανελλήνιο ο Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ

 

Είναι επίσημο!!!

Αφού οδήγησαν κόσμο στην φτώχεια, λέγοντας του να μην παίρνει αμάξι πια αλλά λεωφορείο, θα του ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, η οποία θα φτάνει μόνο για τα απαραίτητα!

Στο πλαίσιο, της τεχνητής ενεργειακής κρίσης, την οποία εντείνουν οι ίδιοι οι διεθνιστές με τις κινήσεις τους κατά της Ρωσίας, η οποία τροφοδοτεί με φυσικό αέριο την Ευρώπη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά κοινή (διεθνιστική) πολιτική στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει την πράσινη ενέργεια ως την πιο «φθηνή λύση» και προαναγγέλλει ρήξη των ενεργειακών μας σχέσεων με την Ρωσία, κάτι που θα επιδεινώσει την κατάσταση.

«Χρειάζεται μια ευρωπαϊκή απάντηση σε ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες, τα κράτη-μέλη. Η κάθε μια έχει τον δικό της τρόπο να το αντιμετωπίσει αλλά για όλες τις χώρες είναι ένα πρόβλημα το οποίο είναι δημοσιονομικά εξαιρετικά επώδυνο και έχω πρόθεση να θέσω το ζήτημα αυτό στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», ανέφερε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε:

«Η μετάβαση προς την πράσινη οικονομία δεν πρέπει να επιβραδυνθεί, αλλά πρέπει να επιταχυνθεί με έναν τέτοιο τρόπο, όμως, που δεν θα πλήξει τα ασθενέστερα νοικοκυριά και τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Η φθηνότερη πηγή ενέργειας σήμερα είναι η πράσινη ενέργεια. Και χρέος μας είναι να διευρύνουμε όχι μόνο τις πηγές ενέργειας ως προς την παραγωγή, αλλά και την τροφοδοσία μας βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα σε φυσικό αέριο, μειώνοντας την εξάρτησή μας από την Ρωσία».

Θα αναπληρώσουμε το φυσικό αέριο με την πράσινη ενέργεια ή με τα αποθέματα από την Ρουμανία, όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης, έχοντας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και από τα κοιτάσματα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου;;; ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;

Δείτε το βίντεο:

loading...