Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ προς βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη: ποιό κόμμα υπονομεύει την περιοχή;

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ακούμε τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή της ΝΔ εν μέρει γόνο, από θείο κληρονόμησε την έδρα (ο Δερμεντζόπουλος απο τον πατέρα του) να λέει σε συνέντευξη στο Ράδιο Έβρος για κόμμα που υπονομεύει την περιοχή γιατί διαμαρτύρεται για την κατασκευή της υπερδομής στο Φυλάκιο !!!

Ποιοί θολώνουν τα νερά για την δημιουργία Ισλαμαμπάντ στον Έβρο έκτασης 55 στρεμμάτων; Ποιοί πληρώνονται και απο ποιούς κύριε Δημοσχάκη για να διαδηλώνουν κατά των αντεθνικών σχεδίων Μητσοτάκη – Μηταράκη που θέλουν στην κυριολεξία να στήσουν πέμπτη φάλαγγα στον Έβρο, στις πλάτες του Ελληνικού στρατού;

Αυτές τις κατηγορίες κύριε χωροφύλαξ μάς τις είχαν επισυνάψει και επί ΣΥΡΙΖΑ ότι μάς έδινε χρήματα η Ρωσία ώστε να οργανώνουμε τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο δικός σας τα έλεγε κύριε Δημοσχάκη ο Τελογλου του ΑΝΤ1. Αρχίσατε τα ίδια; Φθηνή αντιγραφή αυτών που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ; Λέει ο πρώην τσιανταρμάς για τους προβοκάτορες ενεργεί ο εισαγγελέας, έχετε σχέση κύριε Δημοσχάκη με την δίωξη του προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη και του ότι αντιδημοκρατικά και χωρίς να ευσταθεί καμία κατηγορία του φόρτωσαν τον μισό ποινικό κώδικα; Εσείς και το κόμμα σας διατάξατε την ποινική δίωξη Τσιομπανίδη ;

Λελυμένο για εσάς και τους Μητσοτάκη – Μηταράκη το θέμα του Φυλακίου και μάλιστα κοροϊδεύετε ότι νίκησε η τοπική κοινωνία του Έβρου όταν αυξάνεται η δομή κατά 33,8 στρέμματα !!! σε ίδια περίπου έκταση στην ΒΙΑΛ της Σάμου έχουν φιλοξενηθεί πάνω απο 40.000 μετανάστες.

Κύριε Δημοσχάκη,

Αφήστε επιτέλους τα παραμύθια και την λογική ότι βρήκε ο Μηταράκης κονδύλια και αφού τα βρήκε ας καταστρέψουμε τον Έβρο με δομές ώστε να φάνε χρήματα τα “δικά” σας παιδιά. Σάς θυμίζω ότι υπάρχει απόφαση ΚΥΣΕΑ το 2016 ότι για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν μπορούν να δημιουργηθούν δομές απο το Νέστο και επάνω, εσείς και η κυβέρνηση σας όμως με αιτιολογία πως βρήκε ο Μηταράκης κονδύλια και είναι κρίμα να χαθούν (απο τις τσέπες της ΤΕΡΝΑ) γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας το υψηλότερο όργανο εθνικής ασφάλειας και φτιάχνετε υπερδομές για τις παράδες στην Αχίλλειο πτέρνα της Ελλάδας.

Οι παράδες είναι το ζητούμενο κύριε βουλευτά; Και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει βουλευτική ασυλία για τις αγωγές ….. Απλά βγες και πες ότι εννοούσες το ΑΚΚΕΛ και τα λέμε. Εμείς υποπτευόμαστε ότι “δάχτυλος” δικός σου ήταν η αντιδημοκρατική Δίωξη του προέδρου του ΑΚΚΕΛ.

Και φυσικά κανένας πλέον δεν εμπιστεύεται εσάς και την κυβέρνησή σας, που όπως λέτε κρατάει τις σφραγίδες (και κάνει ό,τι γουστάρει και ό,τι φέρνει κονόμα σε γαλάζια στελέχη) και με μαθηματική ακρίβεια μετράει μέρες, και φυσικά με τα γεγονότα του Φυλακίου εσείς δεν πρόκειται να ξαναδείτε βουλευτική έδρα στον αιώνα τον άπαντα, αν έχετε βγάλει αρκετά χρήματα ως βουλευτής, αγοράστε σπίτι στο Λονδίνο, δίπλα στου Μηταράκη να κάνετε παρεούλα (φιλική συμβουλή).

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

22/2/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

loading...