Ποιος είναι ο Ουκρανός πρόεδρος; – Είναι εβραίος στην καταγωγή.

 

Γεράσιμος Καλογεράκης *   

Φίλοι μου.

Μην κουράζεστε ν’ ακούτε τις διάφορες αιτιάσεις για τα θλιβερά και απάνθρωπα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουκρανία, για τα οποία κάποιοι γονείς, αδελφοί, σύζυγοι και παιδιά δεν θ΄ αντικρύσουν ξανά το χαμόγελο των αγαπημένων τους προσώπων. Γιατί έπρεπε να συμβεί αυτή η ανθρωποθυσία;

Φταίει ο πρόεδρος της Ρωσίας; Φταίει αναμφισβήτητα και ξέρουμε ότι διακατέχεται από την έπαρση του δυνατού.

Πιο πολύ φταίει ο Ουκρανός πρόεδρος που δεν σεβάστηκε την λαϊκή παροιμία «μην πειράζεις το θηρίο γιατί θα σε φάει». Ο Ουκρανός πρόεδρος ήξερε τι θα συμβεί και δεν διδάχτηκε από το πάθημα της Γεωργίας που την κατάλαβε η Ρωσία μέσα σε δύο μέρες και το ΝΑΤΟ ήταν και τότε απλός θεατής.

Ποιος είναι ο Ουκρανός πρόεδρος;

-Είναι εβραίος στην καταγωγή.

-Είναι κωμικός ηθοποιός στο επάγγελμα που έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά «Ο υπηρέτης του Λαού», τον ίδιο τίτλο έδωσε και στο κόμμα του.

-Οι πολιτικές πεποιθήσεις  του είναι ναζιστικές και χαιρετούσε ναζιστικά.

-Είχε αρχίσει διωγμούς σε αμφισβητούμενες περιοχές όπως κάποτε οι ναζί.

-Εκτός από τα παραπάνω που μπορούσαν να επιλυθούν η Ουκρανία είναι πλουσιότατη χώρα σε ορυκτό πλούτο και αέριο και πολύ ανεπτυγμένη γεωργία.

Αυτοί είναι οι φανεροί λόγοι τους κρυφούς λόγους της συγκρούσεως, θα τους διαβάσετε στην επισύναψη η οποία είναι από το βιβλίο μου «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ»(Έτος εκδόσεως 2017 Κεφάλαιο 10 σελίδα 359).

Η απειλή της Ρωσίας προς το ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, ότι «θα γνωρίσουν καταστάσεις που δεν θα έχουν ξανασυμβεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία, εάν στραφούν εναντίον του» προέρχεται από την κατοχή βαλλιστικών πυραύλων που κινούνται στην στρατόσφαιρα με δορυφορικές ταχύτητες, ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ από κανένα μέσον επιτήρησης γήινο ή δορυφορικό  και γίνονται αντιληπτοί μόνο όταν βρίσκονται 100 μέτρα πάνω από τον στόχο.

Φιλικότατα

Γεράσιμος Καλογεράκης 

Οι Χαζάροι Ashkenazim και η Επιστροφή στη Χαζαρία.

«Ο Αντισημιτισμός είναι απαραίτητος για τη διαχείριση των μικρότερων αδελφών μας» μια φράση που επαναλαμβάνουν συχνά στα συνέδριά τους οι εβραίοι ραβίνοι. Ο Σιωνισμός είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Διευθύνεται από εξαιρετικά οργανωμένους, αφιερωμένους και φανατικούς, ανθρώπους, που έχουν υπό τον έλεγχό τους όλα τα χρήματα του κόσμου και διαθέτουν μεγάλη πολιτική και οικονομική δύναμη παγκοσμίως. Το σχέδιό τους είναι η δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.

Η ιστορία των Εβραίων ξεκινάει δήθεν από τον ανύπαρκτο Αβραάμ από την πόλη Ουρ της Χαλδαίας (νότιο Ιράκ), ο οποίος έφυγε και πήγε στη Χαναάν. Στην πραγματικότητα είναι η ιστορία των ερπετικών υβριδίων που εγκατέλειψαν το έδαφος των Σουμερίων για να αποικίσουν άλλα μέρη της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι Εβραίοι δεν έχουν απολύτως καμία γενετική σχέση με τη Μέση Ανατολή. Υπάρχουν στην πραγματικότητα, πολλές διαφορετικές κοινότητες Εβραίων, που καλύπτουν διαφορετικά φυλετικά χαρακτηριστικά και το μόνο που τους ενώνει είναι η θρησκεία τους. Κατά το έτος 2000, το Πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία έκανε μια γενετική μελέτη και διαπίστωσε ότι το 80% των Εβραίων είχαν άμεση καταγωγή από την Κεντρική Ασία και μόνο το 20% από τη Μέση Ανατολή. Γίνονται όμως ερπετικά υβρίδια με την περιτομή.

Αν ο αναγνώστης είναι διανοητικά έτοιμος να αντιμετωπίσει με ιστορικά ντοκουμέντα τις εβραϊκές μηχανορραφίες για την ταυτότητά τους και την πολιτική τους πατρίδα, θα πρέπει να μάθει την πραγματική αλήθεια. Οι Εβραίοι ενώ μέχρι χθες πολεμούσαν κάθε ιδέα της Χαζαρικής καταγωγής τους, τώρα το Ισραήλ παραδέχεται με επιμονή ότι το μεγαλύτερο μέρος των Εβραίων είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Και όλα αυτά γιατί υπάρχει «Απόρρητο Σχέδιο» για την αντίστροφη μετανάστευση των Εβραίων προς την Ουκρανία με ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Όταν η πολιτική κατάσταση βρεθεί αντιμέτωπη με τις ιερές αξιώσεις ενός λαού τι θα κάνει; Θα πρέπει να τις δεχτεί ή να τις απορρίψει; Αν η γενική πολιτική κατάσταση τείνει να τις δεχτεί, η Ρωσία θα τις απορρίψει. Αν τις απορρίψει μπορεί να φανταστεί κάποιος τι ανατροπές θα συμβούν; Και τι επιπτώσεις θα υπάρξουν; Η Ρωσία πάντως δεν είναι διατεθειμένη για εδαφικές παραχωρήσεις σε καμία περίπτωση. Αν μέχρι τώρα δεν έχει έρθει στη επικαιρότητα η απαίτηση αυτή των Χαζάρων, αυτό οφείλεται στην Ουκρανική κρίση.

Τον Δεκέμβριο του 2014 η ανεξάρτητη Ισραηλινή εφημερίδα «Times» επικαλούμενη μυστική έκθεση που συντάχθηκε και υποβλήθηκε στην κυβέρνηση του Ισραήλ από τη σοβινιστική ομάδα του ερευνητικού ιδρύματος «Μπλε Κορδέλες», που είναι στελεχωμένο από λόγιους της εβραϊκής ιστορίας, προερχόμενους από τον ακαδημαϊκό χώρο και άλλα ερευνητικά κέντρα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ευρωπαίοι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι, μια φυλετική ομάδα Μογγόλων και Τατάρων που κυβέρνησε την Ουκρανία και τη νότια Ρωσία και η οποία ασπάστηκε μαζικά τον Ιουδαϊσμό, τον όγδοο μετά Χριστόν αιώνα.

Εκ πρώτης όψεως, αυτό φαίνεται να είναι η χειρότερη δυνατή είδηση, δεδομένης και της αμείλικτης επιμονής του πρωθυπουργού του Ισραήλ Νετανιάχου να αναγνωρίσουν οι Παλαιστίνιοι το Ισραήλ ως «Ισραηλινό κράτος» συμβάλλοντας στη στασιμότητα των ειρηνευτικών συνομιλιών.

Ο εβραίος Wayne Madsen ο οποίος ήταν αναλυτής ασφαλείας επικοινωνιών στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας και αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών στο ναυτικό των ΗΠΑ, αναφέρει την ύπαρξη μυστικού σχεδίου για ένα «δεύτερο Ισραήλ» στην Ουκρανία, λέγοντας:

«Οι σιωνιστές έχουν από καιρό υποστηρίξει ότι η γη της Παλαιστίνης ανήκει στο Ισραήλ γιατί είναι η βιβλική του πατρίδα και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του εβραϊκού λαού να ζήσει εκεί μετά τη διασπορά και μετά από επανειλημμένες κατακτήσεις από διάφορες αυτοκρατορίες. Η απόδειξη ότι οι Ασκεναζίμ Εβραίοι, που αποτελούν την πλειοψηφία του Ισραηλινού Εβραϊκού πληθυσμού, δεν έχουν καμία ιστορική σύνδεση με την Παλαιστίνη θα έθετε υπό αμφισβήτηση ολόκληρο το αξίωμα του Ισραήλ, όπως την ιστορική πατρίδα του Εβραϊκού λαού».

Είναι μια προσπάθεια του σιωνισμού που σχεδιάζει να μετατρέψει την Ουκρανία σε ένα «δεύτερο Ισραήλ» μέσω των εβραίων Ασκεναζίμ, ώστε να εκτροχιάσει τα σχέδια της Ρωσίας για την ενσωμάτωσή της Κριμαίας μετά το δημοψήφισμα και να απειλεί το μαλακό υπογάστριο των σχεδίων αμύνης της.

Με μια τολμηρή κίνηση, το Ισραήλ σχεδιάζει να αποσύρει τους εποίκους του από τα Συριακά εδάφη και από τη Δυτική όχθη του Ιορδάνη και να τους μεταφέρει προσωρινά στην Ουκρανία για να εγκατασταθούν στη Ρωσική Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας. Μετά από αυτό βλέπουν σαν ενδεχόμενο την επανεκχώρηση της χερσονήσου της Κριμαίας στην Ουκρανία. Τα σχέδια της Ουκρανίας – Σιωνιστών, βρίσκουν τις ΗΠΑ συμμάχους στο να δημιουργηθεί μια αυτόνομη εβραϊκή περιοχή στην Κριμαία και να επαναφέρουν τη χερσόνησο στο αρχικό της όνομα, Χαζερέϊ.

Η Ουκρανική πρόσκληση προς τους Εβραίους για την επιστροφή στη Χαζαρία ήταν ένα ευφυέστατο σχέδιο. Η Ουκρανία έκανε αυτή την πρόταση με βάση τους ιστορικούς δεσμούς και με αντάλλαγμα τη χορήγηση της αναγκαίας στρατιωτικής βοήθειας κατά της Ρωσίας.

«Εμείς δε μιλάμε για όλους τους Ασκεναζίμ Εβραίους να επιστρέφουν πίσω στην Ουκρανία. Προφανώς αυτό είναι πρακτικώς αδύνατο. Περιμένουμε όμως το μεγαλύτερο μέρος των».

«Όλοι οι Εβραίοι που επιθυμούν να επιστρέφουν, θα ήταν ευπρόσδεκτοι πίσω ως ισότιμοι πολίτες και πολύ περισσότερο αν λάβουμε μαζική ισραηλινή στρατιωτική βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων των στρατευμάτων, εξοπλισμού και κατασκευής νέων βάσεων. Οι έποικοι της Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη θα πρέπει να ενθαρρύνονται να εγκατασταθούν στην Ουκρανία, η οποία πριν τη Ρωσική κατοχή ήταν μια δυναμική εθνική εβραϊκή πατρίδα. Έτσι θα αποκατασταθεί ο έλεγχος σε ολόκληρο το έδαφος της σημερινής αυτόνομης δημοκρατίας της Κριμαίας. Η μικρή μεσαιωνική αυτοκρατορία των Χαζάρων της χερσονήσου, ήταν γνωστή με το όνομα, Χαζερέϊ». Αναφέρει το Ισραηλινό ερευνητικό ίδρυμα «Μπλε Κορδέλες» και συνεχίζει:

«Όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, κανείς δεν μπορεί να πει στους Εβραίους πού μπορούν ή δεν μπορούν να ζήσουν. Ο λαός μας είναι πρόθυμος να κάνει οδυνηρές θυσίες για την ειρήνη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να εγκαταλείψει μέρος της βιβλικής πατρίδας του στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια. Αλλά τότε θα πρέπει να περιμένουν από εμάς να ασκήσουμε τα ιστορικά μας δικαιώματα κάπου αλλού. Αποφασίσαμε ότι αυτό θα γίνει στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, όπου ήμασταν ένας αυτόχθων λαός για περισσότερα από 2000 χρόνια».

Οι αντισημιτικές ομάδες θεώρησαν σαν δικαίωσή τους την αποκάλυψη της φυλετικής ταυτότητας των Εβραίων και υποστηρίζουν μάλιστα ότι αυτό ήταν το προαιώνιο όραμα των Εβραίων για να εκδικηθούν την ήττα των Χαζάρων από τους Ρώσους στον Μεσαίωνα.

Από τη Ραμάλα, (είναι το “de facto ” διοικητικό κέντρο του κράτους της Παλαιστίνης), ο εκπρόσωπος της Αλ Φατάχ (πολιτική και στρατιωτική οργάνωση των Αράβων Παλαιστινίων) δήλωσε ότι η προσφορά ήταν μια αρχή, αλλά δεν ικανοποιεί τα παλαιστινιακά αιτήματα. Κρατώντας μια εικόνα ενός πολεμιστή Χαζάρου από έναν αρχαιολογικό τεχνούργημα, εξήγησε: «Είναι πολύ απλό, η γενετική δε ψεύδεται. Βλέπουμε τα αποτελέσματα σήμερα. Το σιωνιστικό καθεστώς και οι βάναυσες δυνάμεις κατοχής κατάγονται από πολεμοχαρείς βαρβάρους. Η ουκρανική πρόσκληση προς τους Εβραίους για την επιστροφή τους στην πατρίδα είναι ένα απροσδόκητο καλό για εμάς τους Παλαιστινίους».

loading...