Η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους , Φιλάει κατουρημένες ποδιές για να παίρνει δάνεια και αβάντες

Πιο νεοταξίτες και από τον Κλαους Σβαμπ, πιο εμβολιολάγνοι και από τον Bill Gates, πιo αμερικανόφιλοι και από την C.I.A., πιo chipολάτρες από τον Elon Musk, πιο γερμανόφιλοι και από την Μέρκελ, πιο ισλαμολάγνοι και από τον Αγιατολάχ Χομεϊνί, πιο οικολόγοι και από την Γκρέτα, πιο αριστεροί και από τον Μαρξ, πιό ενδοτικοί και από λιωμένο λάστιχο, πιο τουρκόφιλοι και από τον Ερντογάν.

Διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, την εθνική οικονομία και το σύστημα υγείας, επιβάλλοντας σκληρά κορωνο-χουντομέτρα κατά των πιο αδύναμων τάξεων του ελληνικού λαού . Μόνη τους ελπίδα το να μην τους ζητήσουν νέα μνημόνια και γι αυτό φυλάνε κάθε νεοταξίτικη κατουρημένη ποδιά που κυκλοφορεί στον πλανήτη για να σωθούν.

Λοιπόν σύντροφοι μην ανησυχείτε, στην Ελλάδα δεν έχετε αντιπολίτευση για να σας κατηγορήσει για οτιδήποτε.

Θα το βρείτε από το άγνωστο σε εσάς αφεντικό σας, που θα εκδιώξει όλο το συνάφι σας από παντού για να γίνει παγκόσμια αγαπητός. Όσο πιο αντιλαϊκοί γίνεστε, τόσο πιο αγαπητό στα ανόητα πλήθη θα κάνετε το (ξαναλέω) άγνωστο σε εσάς αφεντικό σας.

Το απελπιστικότερο όλων είναι το ότι, αυτό που προσφέρουν εξακολουθεί να είναι “το μη χείρον και επομένως βέλτιστον” για τον τόπο μας.

loading...