Δειτε το διαγγελμα του Πουτιν με ελληνικους υποτιτλους ωστε να μην πει κανεις οτι …δεν καταλαβε ! – ΒΙΝΤΕΟ

 Αν είχαμε Έλληνες Βουλευτές και Έλληνα Πρωθυπουργό, αυτό το διάγγελμα θα εξέδιδε για όλα τα, κατεχόμενα από ξένες δυνάμεις, ελληνικά εδάφη. 

Κύπρο, Μ. Ασία, Ιωνία, Αν. Θράκη, Δαρδανέλια, Βόσπορο, Τραπεζούντα, δηλαδή τη μισή σημερινή Τουρκία (που δεν υπάρχει παρά μόνο στα χαρτιά), αλλά και την ίδια την Ελλάδα που βρίσκεται υπό κατοχή.

Βέβαια ο συγκεκριμένος (Πούτιν), δεν ωθείται από αγνά συμφέροντα του ρωσικού λαού, αλλά πέραν αυτού, από τη στιγμή που οι εν λόγω επαρχίες κατοικούνται από Ρώσους, έτσι πρέπει να γίνει. Ακόμα και οι Ουκρανοί σα λαός, είναι αδέρφια με τους Ρώσους. Αν το θέλουν ας ενωθούν κι αυτοί. 

Αλλά η διεθνής συμμορία τραπεζιτών, αρέσκεται στην δημιουργία/ ύπαρξη  ψευτο αντιπαλοτήτων σε διάφορα σημεία του πλανήτη, προκειμένου να τις εκμετταλεύονται/ ενεργοποιούν, όταν και όποτε τους βολεύει προς υλοποίηση των σχεδίων τους.

Όλες οι εχθροπραξίες, πόλεμοι, επαναστάσεις κτλ. που έλαβαν χώρα τουλάχιστον από τον 17ο-18ο αι. μ.Χ. μέχρι σήμερα, είναι στημένα και χρηματοδοτούμενα από την ίδια διαχρονική τραπεζική συμμορία.

Ο εν λόγω κύριος, χρόνια τώρα προωθείται ως ο “σπουδαίος” ηγέτης και “σωτήρας” των κατατρεγμένων λαών. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν “τρυφερό” δικτάτορα (μαριονέτα τους), που εδώ και 22 χρόνια λυμαίνεται το αίμα των Ρώσων, εγκαθιδρύοντας μιά σέχτα των ελίτ εντός της Μόσχας, ενώ όλη η υπόλοιπη ρωσική επαρχία, ζει στην ανέχεια.

Το ίδιο σκηνικό συμβαίνει σε όλα τα στημένα τραπεζικά κράτη παγκοσμίως, με τη μόνη διαφορά ότι σε κάποια δίνουν την ψευδαίσθηση της εναλλαγής προσώπων στην εξουσία, κυρίως στους πολιτισμένους λαούς της Ευρώπης, ενώ σε άλλους λαούς δεν αλλάζουν καν, όπως τη Τουρκία, Β.Κορέα κ.ο.κ.

Πρέπει να συντηρείται το αντίπαλο δέος, ώστε πάντα να υπάρχει η Απειλή κι ο Φόβος προς Συμμόρφωση των Λαών, αλλά κυρίως προς δημιουργία συνθηκών ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ και της κατα συνέπεια “αναγκαίας” ΛΗΨΗΣ…

” Μ Ε Τ Ρ Ω Ν ;;; ” 

προς αντιμετώπιση !!!

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ Ή ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ο δε 《Ο.Η.Ε.》, αν πραγματικά υπήρχε ως το Καταστατικό Ιδρύσεώς του ορίζει, θα μπορούσε να διεξάγει ένα Δημοψήφισμα στις περιοχές αυτές της Ουκρανίας και να εφαρμοσθεί άνετα η Βούληση των κατοίκων.

Αλλά… είπαμε. Έτσι δε θα μπορούν να επιβληθούν τα “μέτρα” τους !!! Εξού και όλα όσα βλέπουμε να εκτελούνται στο παγκόσμιο Θέατρο Σκιών.

Το βίντεο από Sputnik Ελλάδας

Έκτακτο διάγγελμα Πούτιν για ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς

loading...