Μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα οι γάμοι ομοφυλόφιλων ανδρών με γυναίκες


 Που οφείλεται έστω και εν μέρει η αλματώδης αύξηση των διαζυγίων!!!

Πολλά από τα διαζύγια, οφείλονται στο ότι, άνδρες ομοφυλόφιλοι, με καταπιεσμένο τον σεξουαλικό τους αυτοπροσδιορισμό και που κρατούν από ντροπή και φόβο, κρυφή την ομοφυλοφιλική τους τάση, παντρεύονται γυναίκες για να έχουν κοινωνική αποδοχή αλλά και κάλυψη, κάνουν και παιδιά και κατόπιν μη μπορώντας να ανεχθούν τις γυναίκες τους αλλά και οι γυναίκες τους αυτούς, έρχεται το διαζύγιο.


Μετά το διαζύγιο έρχεται μια κάποια απελευθέρωση για τους άνδρες αυτούς, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει.


Γίνεται αναφορά στους ομοφυλόφιλους άνδρες, διότι δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες, αφού τα ταμπού τις κοινωνίας τους δίδαξαν, όπως σε όλους μας, ότι πρέπει να επικρατεί το θέλω του ανδρός, άσχετα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Το ότι έχουν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες μεγαλύτερη ισχύ και επιρροή σε σχέση με τις ομοφυλόφιλες γυναίκες, είναι πασιφανές, αφού όχι μόνο ζούμε σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία, αλλά και τα ΜΜΕ προωθούν μαζικά πρότυπα gey ανδρών και όχι γυναικών.


Η κοινωνική (και όχι η νομική) απαγόρευση, ή μη αποδοχή ομόφυλων ανδρικών κυρίως ζευγαριών, αλλά και η πίεση της οικογένειας, ωθεί τους ομοφυλόφιλους άνδρες να κάνουν γάμους με γυναίκες και να κάνουν παιδιά, οδηγώντας και τον εαυτό τους αλλά και την οικογένεια που δημιουργούν στην καταστροφή.


Για να σταματήσει όλη αυτή καταστροφική συνήθεια, θα πρέπει να δοθούν άλλες διέξοδοι στους ομοφυλόφιλους άνδρες και να τους εξηγηθεί ότι είναι λάθος να μην αναγνωρίζουν τα “θέλω” του εαυτού τους και να παντρεύονται γυναίκες, απλά και μόνο για κάλυψη, ή για να κάνουν παιδιά.


Τέλος, οι ομοφυλόφιλες γυναίκες, έχουν περάσει στο περιθώριο του “ενδιαφέροντος”, αφού είναι πολύ λιγότερες από τους ομοφυλόφιλους άνδρες και γενικά δεν δημιουργούν αυτού του είδους τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :