Ενημέρωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, για όσους δεν ξέρουν από πόλεμο και προπαγάνδα

 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Όσον αφορά τα βίντεο που βλέπουμε, επειδή είναι ερασιτεχνικά, εννοείται ότι δεν μπορούν να έχουν λογική ροή, ούτε να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς είναι γυρισμένα σε διάφορα μέρη της Ουκρανίας. Τα οργανωμένα βίντεο που βλέπαμε κάποτε από το CNN στον πόλεμο του ΙΡΑΚ, ήταν μούφα χολυγουντιανά για να προωθηθεί η αμερικανική προπαγάνδα. Το καθεστώς του Κιέβου αν και αποτελείται από αχυρανθρώπους που εκτελούν πανικόβλητοι οδηγίες είναι καλό στην προπαγάνδα καθώς στηρίζεται στους μαιτρ της παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ της Δύσης.

Γελοία προπαγάνδα είναι, το ότι οι Ουκρανοί δήθεν, την πρώτη μέρα σκότωσαν περίπου 2.500 Ρώσους και κατέστρεψαν πάνω από 500 (!!!!!) τεθωρακισμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην ακούτε τους δημοσιογράφους των συστημικών ΜΜΕ είναι απόλυτα και επικίνδυνα άσχετοι και ούτως ή άλλως κατευθυνόμενοι.

ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο ρωσικός στρατός, όπως κάθε μοντέρνος στρατός ενήργησε ως εξής:

Κατέγραψε και στοχοποίησε μέσω δορυφόρων και πληροφοριοδοτών όλα τα ραντάρ, τις συστοιχίες των αντιαεροπορικών πυραύλων, των μεγάλων κέντρων τηλεπικοινωνιών (ΚΕΠΙΚ) και των θέσεων διασποράς του ουκρανικού στρατού. Προσδιόρισε επίσης τα σημεία αρχικής εισόδου στην Ουκρανία.

Από τις 05.00 της 24/2/2022 μέσα σε μερικές ώρες κατέστρεψε όλους τους παραπάνω στόχους με χειρουργικά χτυπήματα πετυχαίνοντας απόλυτη αεροπορική υπεροχή (TOTAL AIR SUPERIORITY). Καταρρίπτει όλα τα αεροσκάφη των Ουκρανών που πετούν αλλά αφήνει τα υπόλοιπα για να τα κατάσχει κατά πάσα πιθανότητα.

Έκανε στις 24/2/2022 παντού προγεφυρώματα στέλνοντας αρχικά ειδικές δυνάμεις.

Από τις 25/2/2022 άρχισε να μεταφέρει στα προγεφυρώματα δυνάμεις, για να πετύχει την απόλυτη διάλυση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, που από ότι φαίνεται ήδη δεν μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά και με συνοχή και αλληλοϋποστήριξη, καθώς οι περισσότερες μονάδες έχουν εξουδετερωθεί και διαλυθεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ρώσων είναι το ότι θέλουν να αποφύγουν τους θανάτους αμάχων με στόχο την αποδοχή φιλορωσικής κυβέρνησης. Εκεί πατάνε οι Ουκρανοί που θέλουν να κάνουν πόλεμο πόλεων (URBAN WAR) για να δυσκολέψουν τους Ρώσους.

Όσον αφορά την αποφασιστικότητα της Ρωσίας, σας διαβεβαιώ, ότι αν χρειαστεί οι Ρώσοι θα ισοπεδώσουν το Κίεβο, αν και θα προτιμήσουν τον πόλεμο πόρτα πόρτα με ειδικές δυνάμεις και όχι τα βαρέα όπλα.

Για να γίνει αντιληπτό πόσο μεγάλο είναι το εγχείρημα, η Ουκρανία είναι σε μέγεθος και πληθυσμό περίπου πέντε φορές σαν την Ελλάδα.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ

Εγκατάσταση φιλορωσικής κυβέρνησης και διαμελισμός της Ουκρανίας, σε μία Ουκρανία χωρίς θάλασσα δίπλα στην Πολωνία, μία Ουκρανία δίπλα στη θάλασσα (με πρωτεύουσα την Οδησσό ή το Χάρκοβο) και ίσως την ένταξη των δύο ήδη ανεξάρτητων ρωσικών δημοκρατιών (Ντονέσκ και Λουγκάνσκ ) στην Ρωσική Ομοσπονδία.

https://www.el.gr/nea-taxh-2/enimerosi-gia-osoys-den-xeroyn-apo-pol/

loading...