Πανικός με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα: Χάνει τα πάντα η σύζυγός του!

 Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, με την κατάσταση αυτή τη στιγμή να μη μοιάζει ιδιαίτερα ευνοϊκή, τόσο για για τη σύζυγό του όσο και για τα παιδιά του.

Τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις έχουν πάρει μορφή «χιονοστιβάδας», αφού η εφορία έχει αποφασίσει να κάνει «σαφάρι» για το πώς αποκτήθηκε αυτή η αμύθητη περιουσία από το γνωστό δημοσιογράφο, με δέκα εταιρείες υπό την κατοχή του, πολλά μετρητά και σπίτια σε μερικές από τις πιο πλούσιες περιοχές του κόσμου, από το Μονακό και τις ΗΠΑ μέχρι… τις Μπαχάμες.

Ο ενδοικογενειακός «πόλεμος» και ο παράγοντας της εφορίας

Στην αρχή, μάλιστα, είχε ξεκινήσει ένας ενδοοικογενειακός «πόλεμος», με τα δύο «στρατόπεδα» να είναι διαφορετικά από αυτά, που θα περίμενε κανείς. Από τη μία υπάρχουν η γυναίκα του, Μαρία Καρρά, και ο γιος του Γιάννης, εκπροσωπούμενοι από τον ίδιο δικηγόρο, και από την άλλη ο άλλος γιος του δημοσιογράφου, ο Φρέντυ.

Αμφότερες οι πλευρές αντάλλασσαν εξώδικα, αλλά όπως αναφέρει το «Yes Magazine», υπάρχει εσχάτως μια κατάπαυση πυρός. Κι αυτό, γιατί… στη μέση έχει μπει η εφορία, η οποία αν κρίνει πως τα περιουσιακά στοιχεία του Τράγκα αποκτήθηκαν με ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τότε μπορεί να πάρει τα πάντα.

loading...