Αγκουέρο για αρρυθμία: Δεν ξέρω αν προκλήθηκε λόγω κοροναϊού ή λόγω εμβολίου

 Ο Αργεντινός εξακολουθεί να αναρωτιέται τι συνέβη και προέκυψε το πρόβλημα στην καρδιά του

Στα τέλη του 2021 και με αφορμή τη αδιαθεσία που ένιωσε, στη διάρκεια του Αλαβές-Μπαρτσελόνα, ο Σέρχιο Αγκουέρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως έχει καρδιακή αρρυθμία και, σε ηλικία 33 ετών, χρειάστηκε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Λίγους μήνες μετά, ο Αργεντινός εξακολουθεί να αναρωτιέται αν η αρρυθμία προκλήθηκε επειδή είχε προσβληθεί από κοροναϊό ή από το εμβόλιο που έκανε.

Μιλώντας στο αργεντίνικο TyC Sports, ο Αγκουέρο τόνισε: “Αυτό που συνέβη στην καρδιά μου ήταν πολύ περίεργο και ξαφνικό. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς συνέβη, θα συνεχίσω να ψάχνω μόνο για να μάθω την αλήθεια. Υπάρχει πάντα το ερώτημα αν ήταν λόγω του Covid-19 ή λόγω του εμβολίου. Ήμουν καλά σωματικά, συνέβη κάτι περίεργο”.

Στη συνέχεια, ο Αγκουέρο δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο: “Σήμερα θέλω να παίξω, αλλά φοβάμαι. Εκπαιδεύτηκα όλη μου τη ζωή στο μέγιστο και σε υψηλό επίπεδο. Δεν βλέπω ποδόσφαιρο ή ειδήσεις, δεν με νοιάζει τι συμβαίνει. Επικεντρώνομαι σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο: φίλους, συζητήσεις και συναντήσεις. Μου είπαν ότι ήμουν τυχερός γιατί θα μπορούσα εύκολα να πάθω έμφραγμα”.

loading...