Μητσοτάκης – Στυλιανίδης: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.





 Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *   

 

Η Ελλάδα για μια ακόμα φορά δοκιμάστηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα! Για μια ακόμη φορά η Πρωτεύουσά της, η Αθήνα, φάνηκε πως είναι ανοχύρωτη πόλη. Με την πολυδιαφημιζόμενη καλύτερη ευρωπαϊκή οδική αρτηρία, την Αττική Οδό, να εγκλωβίζει χιλιάδες αυτοκίνητα και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές! 

Για άλλη μια φορά το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη απέτυχε! Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου και τις ολέθριες πλημμύρες του Οκτωβρίου ΄21, ήλθε ο χιονιάς του Ιανουαρίου 2022 για να διαλύσει ότι είχε μείνει όρθιο σε αυτήν την χώρα! 

Έχοντας αυτήν την φορά ως σύγχρονο Νέρωνα, τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη! Τον Κύπριο πολιτικό, που έφερε ως σωτήρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να προλάβει, ως ειδικός (Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων από το 2014–2019), μια νέα καταστροφή!

Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, την αδυναμία του, την ανεπάρκειά του, στην επιλογή κατάλληλων προσώπων σε νευραλγικές κυβερνητικές θέσεις! 

Έτσι την ίδια ανικανότητα διαχείρισης κρίσης επέδειξε και ο Χρήστος Στυλιανίδης, στον χιονιά του Ιανουαρίου! Μη νοιώθοντας την ανάγκη να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες του, μετατοπίζοντάς τες στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στη διοίκηση της Αττικής Οδού, αλλά και στους μετεωρολόγους…

Ένας μικρού πολιτικού αναστήματος υπουργός, ο οποίος εκτός από ανίκανος, εκτός από ακατάλληλος, μας δήλωσε πως είναι και επικίνδυνος!

Αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ζήτησε να υπάρχει “ τη σωστή στιγμή ένας ένστολος για να παίρνει τις αποφάσεις”!

Δηλαδή μας ζήτησε με άλλα λόγια, τον συντονισμό κρίσεων να τον αναλάβει ένας ένστολος! Κι αυτός τι θα κάνει; Θα εισπράττει τον παχυλό μισθό του και τη δουλειά για την οποία πληρώνεται θα την εκτελεί άλλος;

Ωραία επιλογή του Πρωθυπουργού ήταν και ο Χρήστος Στυλιανίδης! Όπως και άλλοι 20 και πλέον Υπουργοί και Υφυπουργοί του Σημιτικού περιβάλλοντος και κάποιων άλλων που “ξέβρασε” το Ποτάμι! 

Και μετά διερωτάται ο ελληνικός λαός, γιατί αυτός ο μαθητευόμενος μάγος Κυριάκος Μητσοτάκης σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ!

Καταγραφόμενος στην πολιτική ιστορία της Πατρίδος, ως ο χειρότερος Πρωθυπουργός!!

loading...