Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΗΡΙΑΛ ΑΠΟΡΘΟΔΟΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΜΟΣΙΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!

ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΛΑ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!

Ο κ. Τατσόπουλος μας κοινοποίησε ως μη όφειλε την αποδοκιμασία του για μια τηλεοπτική σειρά. Από πότε εμβριθείς συγγραφείς ασχολούνται με

την τβ, το τηλέραμα και τη ραδιοτηλεόραση; 

Επίσης οξύμωρο ως κι αντιφατικό είναι το γεγονός ότι τον ενόχλησε η συγκεκριμένη σειρά και δεν τον εξόργισαν τόσα τηλεσκουπίδια τηλεριάλιτι κ.α. 

Αφετηριακά η προσέγγισή του υποδηλώνει προκατάληψη κι είναι επιλεκτική που σημαίνει ότι κινδυνεύει εγγενώς να μην είναι κι αντικειμενική.

Είναι προφανές ότι ο κ Τατσόπουλος θέλει να κάνει πολιτική επιχειρεί να επανασυσπειρώσει έναν κόσμο πάνω σε παρωχημένες διαχωριστικές σε μανιχαιστικού τύπου διλλήματα και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσιμη.

Αν αποσυσχετίσουμε την παρέμβασή του από τη διαφαινόμενη στόχευση που είναι κυρίως πολιτική απομένει η άποψη του τηλεθεατή Τατσόπουλου. 

Κατ΄αρχήν όταν άρχισε την παρέμβαση δεν είχε προβληθεί παρά μόνο το 1ο επεισόδιο της σειράς που σημαίνει ότι όσα καταμαρτυρεί στο εν λόγω σήριαλ δεν πρόλαβαν καν να προβληθούν. 

Προτρέχει βεβιασμένα. Από την α΄του ανάρτηση ακολούθησαν στη συνέχεια ποικίλες παρεμβάσεις όπου ήταν πιο αναλυτικός κι επεξηγηματικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...