ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ “ΝΕΚΡΑ” ΕΜΒΟΛΙΑ) ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ…



Του Dr. Peter F. Mayer

Εν τω μεταξύ, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι εμβολιασμοί Covid βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε μεγάλο ή μικρό βαθμό. Από μια

ελαφρά εξασθένηση της ανοσολογικής απόκρισης φτάνει μέχρι το AIDS που δημιουργείται από το εμβόλιο, δηλαδή ένα σύνδρομο μαζικής ανοσολογικής ανεπάρκειας.

 Πολλοί που απορρίπτουν τις γονιδιακές θεραπείες ελπίζουν σε αδρανοποιημένα εμβόλια ολόκληρων ιών. Μια κινεζική μελέτη, ωστόσο, καταρρίπτει οριστικά αυτή την ελπίδα.

Γνωρίζουμε από διάφορες μελέτες ότι οι ακίδες(Spikes) έχουν κάποιες πολύ δυσάρεστες ιδιότητες: Για παράδειγμα, μπορούν να συγκολλήσουν κύτταρα μεταξύ τους, ακόμη και να τα συγχωνεύσουν σε ένα γιγαντιαίο κύτταρο, το λεγόμενο συγκύτιο. 

Αυτό διαπίστωσαν οι “συνωμοσιολόγοι” Samuel A Theuerkauf, Alexander Michels, Vanessa Riechert, Thorsten J Maier, Egbert Flory, Klaus Cichutek και Christian J Buchholz από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. Η μελέτη, με τίτλο “Βλάβη του ιστού από την κυτταρική σύντηξη στην COVID-19 και ο ρόλος της πρωτεΐνης Spike“, συζητήθηκε αλλά ξεχάστηκε σύντομα.

Στιγμιότυπο της μελέτης PEI:

Αυτά τα αστεροειδή κύτταρα μπορεί να αποτελούνται από εκατοντάδες μεμονωμένα κύτταρα και να προκαλούν τεράστιες ζημιές. 

Καταστρέφουν αβίαστα όλα τα είδη των δομικών στοιχείων του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων δολοφόνων. Ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός συγκυττάρων εμφανίζεται όταν τα κύτταρα του σώματος πρέπει να παράγουν τα ίδια τρισεκατομμύρια ακίδες.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η πρωτεΐνη Spike. Υπάρχουν ήδη αναφορές από γνωστούς επιστήμονες για το νέο “φαινόμενο” του V-AIDS(Vaccine-AIDS).

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...