Αθλιότητες Α.Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι απλοί πολίτες – Αυτοκίνητα έχουμε μόνο εμείς, αυτοί παίρνουν λεωφορείο»! – ΒΙΝΤΕΟ

 Μια δήλωση που προκαλεί σοκ και οργή έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του στην προσπάθεια να στηρίξει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Προσφάτως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ισχυρίστηκε ότι δεν μειώνουν τον φόρο στα καύσιμα γιατί… δεν έχουν αυτοκίνητα οι φτωχοί και άρα ένα τέτοιο μέτρο δεν θα τους αφορούσε. Μάλιστα τότε στην προσπάθεια του να τα «μαζέψει» μάλλον τα έκανε χειρότερα καθώς υποστήριξε ότι 2,5 εκατ. πολίτες δεν έχουν ΙΧ, κάτι που σημαίνει ότι ένα τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων είναι φτωχοί. 

Τις δηλώσεις του Θ.Σκυλακάκη προσπάθησε να υπερασπιστεί σήμερα ο Α.Πορτοσάλτε, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει τον υπουργό, καθώς ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι που παίρνουν τον βασικό μισθό (τους χαρακτήρισε ανθρώπους των 500 ευρώ) δεν έχουν αυτοκίνητο και παίρνουν το λεωφορείο και άρα δεν χρειάζεται να γίνει κάποια μείωση στον φόρο στα καύσιμα. 

«Την βενζίνη δεν την βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, την βενζίνη που διαμαρτυρόμαστε ότι είναι στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας», είπε αρχικά, με τον δημοσιογράφο Φ.Κλαυδιανό να αντιδρά στα όσα άκουσε, τότε ο Μιχάλης Καψής τον διέκοψε λέγοντας ότι ο Θ.Σκυαλάκης μπορεί να το είπε άκομψα, όμως αυτό που είπε ισχύει κτλ. 

Κάτι που φυσικά έδωσε «πάτημα» στον Άρη Πορτοσάλτε να συνεχίσει το παραλήρημα του λέγοντας ότι «καύσιμα δεν μπορεί να βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, παίρνει λεωφορείο δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν και εμάς που έχουμε αυτοκίνητο». 

loading...