Τα τελευταία νέα από Ουκρανία: Τέρμα ο πόλεμος; Όχι βέβαια. Το ΝΑΤΟ δεν θέλει κάτι τέτοιο.. Και με τι θα ασχολούνται τώρα;

– Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζητάει διάλογο με τους Ρώσους.

– Ο Υπ Εξωτερικών, της Ρωσίας απαντά πως πλέον είναι αργά, του δόθηκε η δυνατότητα για ειρηνική επίλυση, πρώτα θα εξουδετερωθεί στρατιωτικά η χώρα και μετά διάλογος.

– Ο Μακρόν στέλνει ειδικές δυνάμεις και όπλα στους Ουκρανούς, οι Άγγλοι κατεβάζουν στρατό στην Εστονία και επίσης πυρομαχικά των Άγγλων βρέθηκαν στο Ντόνετσκ. 

– Ο ΟΗΕ απειλεί με στρατιωτική επέμβαση και στέλνει στρατό στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

– Οι Ρώσοι βρίσκονται μόλις 35 χλμ έξω από το Κίεβο

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Δική μας εκτίμηση είναι πως γενικευμένος πόλεμος ΔΕΝ θα γίνει (3ος παγκόσμιος). Βολεύει η αναταραχή. Επίσης εάν ο ΟΗΕ, ήταν όντως ειρηνευτική δύναμη δεν θα τροφοδοτούσε 8 χρόνια τώρα τους Ουκρανούς με όπλα.

Και εάν όντως ήθελε να τελειώσει ο πόλεμος θα περίμενε μέχρι τη Κυριακή να λήξει η σεμνή τελετή. Αλλά είναι όλοι μαριονέτες και τα νήματα τα κινεί το ΠΟΦ..

Στο βίντεο ο Ζελένσκι προσπαθεί να πείσει πως δεν έχει εγκαταλείψει το Κίεβο.. Σαν πολλή ησυχία να έχει, ξέχασαν να βάλουν τα ηχητικά. Όσο έκανε το εμβόλιο ο Μητσοτάκης άλλο τόσο βρίσκεται ο ηθοποιός στο Κίεβο..

Υγ. Έχουμε βίντεο που αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω αλλά δεν τα δημοσιεύουμε για να  μην παίξουμε το παιχνίδι τους..

loading...