Μπορείς να το σταματήσεις;; ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!

Οι μεθοδευμένες ενέργειες των ολιγαρχών, με υπομονή και επιμονή έχουν φτάσει πλέον στην τελική γραμμή  για να επιτύχουν τον μακάβριο σκοπό τους ο οποίος είναι η απόλυτη υποταγή και χαλιναγώγηση των λαών (όχλων)

Το τέλειο Σύστημα Σκλαβιάς

Αρχίζουν με την ύπουλη και μεθοδευμένη δημιουργία της κρυπτο-οικονομίας (κατάργηση των νομισμάτων και την δημιουργία ψηφιακού οικονομικού συστήματος).

Για να το επιτύχουν δημιουργούν μια «υγειονομική κρίση»! Είναι ένας τρόπος να ξεγελάσεις τα πρόβατα προτού τα οδηγήσεις στο σφαγείο! Με άλλα λόγια δημιουργούν αόρατους εχθρούς όπως τους τρομοκράτες και τελευταία τους ‘’ιούς’’! Και είναι απλό: Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι υπάρχουν γιατί είναι ‘’αόρατοι’’ και είναι αποτελεσματικοί με το να τρομοκρατήσουν τον κόσμο!

Ένα όπλο επίσης για να το πετύχεις είναι να εξαγοράσεις τα ΜΜΕ.

Άλλο όπλο είναι να στρέψεις τον έναν πολίτη εναντίον του άλλου, τον μαύρο εναντίον του λευκού, την σύζυγο εναντίον του συζύγου, το παιδί εναντίον του γονέα!

Επίσης η άλλη μέθοδος είναι να γεμίσεις την Ευρώπη για παράδειγμα με παράνομους μετανάστες για να στρέψουν τον γενικό πληθυσμό εναντίον τους. Με άλλα λόγια χρησιμοποιείς την μέθοδο ‘’διαίρει και βασίλευε’’!

 

Λύσεις:

Μην βοηθάς τις τεχνολογικές εταιρείες να ανακαλύψουν πώς να βάλουν «νανοσωματίδια» στο σώμα μας

Μην βοηθάς τις φαρμακευτικές εταιρείες να κατασκευάζουν ενέσεις που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας μέχρι θανάτου.

Μην βοηθάς μεγάλες γεωργικές εταιρείες να κατασκευάζουν μεταλλαγμένα προϊόντα που δηλητηριάζουν μέχρι θανάτου τον λαό μας.

Μην βοηθάς την κυβέρνηση να θεσπίζει νομοθεσίες υγειονομικής κρίσης που είναι ουσιαστικά «καπιταλισμός της καταστροφής» που πλουτίζει τα ιδιωτικά κεφάλαια και τους δισεκατομμυριούχους.

loading...