Μόνο λίγοι ραβίνοι γνωρίζουν πότε θα τελειώσουν όλα αυτά.

 Για σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2020, ολόκληρος ο κόσμος υπέφερε από τη Μεγάλη Πανδημία, κατά τη διάρκεια της οποίας πρώτα οι άνθρωποι βράζονταν στις εισόδους, και στη συνέχεια τους έδιναν κάποιο αμφίβολο σμυρμήγκι. Ακολούθησαν οι διαταραχές του εφοδιασμού και ο πληθωρισμός, και παρόλο που οι χώρες και τα έθνη δεν το έχουν καταλάβει καλά – ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Φυσικά, οι άνθρωποι ρωτούν τώρα με ένταση ο ένας τον άλλον: πότε θα τελειώσουν όλα αυτά; Φυσικά, οι ομιλούντες στην τηλεόραση δεν γνωρίζουν τις απαντήσεις. Ούτε οι ομιλούντες στο YouTube. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας Jash, η ακόλουθη προφητεία για τα δέκα σημεία που θα προηγηθούν της έλευσης του Μασιάχ συζητείται τώρα στους θρησκευτικούς κύκλους στο Ισραήλ. Εδώ είναι αυτά τα σημάδια:

Εδώ είναι το πρώτο σημάδι: Ο Θεός θα βάλει τρεις βασιλιάδες και αιρετικούς στο μυαλό τους, και θα λένε ψέματα, και θα παρουσιάζονται στους ανθρώπους, και θα λένε ότι υπηρετούν τον Θεό, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον υπηρετούν. Και θα εξαπατήσουν και θα μπερδέψουν όλους τους ανθρώπους και τους αιρετικούς και τα έθνη του κόσμου με τον νόμο τους, και ακόμη και στον Ισραήλ θα λείπει η αλήθεια.

Εδώ είναι το Δεύτερο Σημάδι: Ο Θεός θα στείλει θερμότητα στον κόσμο και αυτή θα είναι μεγαλύτερη από την οργή του πυρετού με πυρετό και πυρετό. Ένας θα κρυφτεί σε ερημικά μέρη και θα κατέβει σε πήλινες σπηλιές για να δροσιστεί, ένας άλλος θα ρωτήσει πώς ένας δίκαιος άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει από τη ζέστη και ένας τρίτος θα ζητήσει να φύγει η ψυχή του γρήγορα από αυτόν τον κόσμο.

Εδώ είναι το Τρίτο Σημάδι: Ο Θεός θα γεμίσει το νερό με αίμα, τρομοκρατώντας τα έθνη αυτού του κόσμου και όποιος πίνει από αυτές τις πηγές για τους ασεβείς θα πεθάνει και μόνο οι δίκαιοι δεν θα υποφέρουν.

Εδώ είναι το τέταρτο σημάδι: Ο Θεός θα στείλει κάτω φάρμακο για να θεραπεύσει τα νερά και όποιος πίνει από αυτό το νερό θα θεραπευτεί επίσης από τις ασθένειες και θα ανθίσει.

Και το πέμπτο σημείο: Ο Θεός θα αφαιρέσει τον Ήλιο για τριάντα ημέρες, και ο κόσμος θα βυθιστεί στο σκοτάδι, και η Σελήνη θα μετατραπεί σε αίμα. Και τα έθνη του κόσμου θα φοβηθούν και θα ντραπούν, γνωρίζοντας ότι όλα αυτά τα σημάδια είναι για τον Ισραήλ.

Εδώ είναι το έκτο σημείο: Και ένας βασιλιάς θα σηκωθεί στη Ρώμη, και θα βασιλεύσει σε ολόκληρη την οικουμένη εννέα μήνες, και θα καταστρέψει πολλές χώρες. Και τον Ισραήλ θα τον μειώσει και θα τον καταστρέψει, και δεν θα έχει υπερασπιστή.

Στο τέλος των εννέα μηνών θα αποκαλυφθεί ο Μοσχίαχ μπεν Γιοσέφ και το όνομά του. Και ο Ισραήλ θα ακούσει ότι σε όλες τις χώρες όπου έχει έρθει ο Μεσσίας του Θεού, θα συγκεντρώσει γύρω του λίγους από κάθε χώρα και από κάθε έθνος.

Και ο Μεσσίας, ο γιος του Ιωσήφ, ήρθε και υποκίνησε πόλεμο με τον βασιλιά του Εδώμ, και χτύπησε τον Εδώμ, και χτύπησε το συρματόπλεγμα του και σκότωσε τον βασιλιά του Εδώμ.

Δίνουμε τις προφητείες με μεγάλες συντομεύσεις, καθώς είναι γεμάτες αναλογίες, τις λεπτομέρειες των οποίων δεν θα μπορούσε να κατανοήσει κανένας ραβίνος. Αλλά σε γενικές γραμμές η χρονολογία των γεγονότων είναι σαφής: τώρα πρέπει να περιμένουμε ένα κύμα καύσωνα, το οποίο πιθανότατα θα έρθει αυτό το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, κάτι θα συμβεί με τις πηγές νερού, για τις οποίες οι προφητικές προειδοποιήσεις ήταν ήδη παρούσες, και στη συνέχεια οι Τρεις Μέρες του Σκότους, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν και τις τριάντα. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών θα μαίνεται ένας πόλεμος σε όλο τον κόσμο, ο οποίος θα καταλήξει με κάποιον βασιλιά της Ρώμης επικεφαλής. Η Ρώμη είναι πιθανό να εννοηθεί ως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η βασιλεία του θα διαρκέσει εννέα μήνες, μετά από τους οποίους θα έρθει ο Μεσσίας και θα τελειώσει αυτό το τσίρκο και θα σκοτώσει όλους τους κακούς κλόουν.

Οι πάστορες έχουν ήδη προειδοποιήσει για κάποιες μεταμορφώσεις με το νερό, όπως σημειώσαμε παραπάνω, αλλά τώρα είναι σύμπτωση που εμφανίστηκαν οι Βάγγες για την έλευση του παγκόσμιου σκότους. Επιπλέον, αυτό το σκοτάδι δεν θα έρθει σύντομα, όπως λένε συχνά οι προφήτες, αλλά κυριολεκτικά τώρα:

21 Φεβρουαρίου 2022.

Η προφητεία του αδελφού Dan.

ΕΙΜΑΙ η πνοή της ζωής. Άγιο είναι το όνομά Μου. Είδα τον άνθρωπο να καταστρέφει ό,τι δημιούργησα και να ξεχνά τις εντολές μου. ΕΙΜΑΙ το Άλφα και το Ωμέγα. ΕΙΜΑΙ το λιοντάρι του Ιούδα. Βεβηλώσατε αυτό που είναι ιερό. Είδα τα βδελύγματά σας με τα ίδια μου τα μάτια. Έχω ενισχύσει τους εχθρούς σας εναντίον σας. Θα εκτελούν τις διαταγές μου. Η κρίση θα έρθει πάνω στους αμετανόητους, γιατί το θέλημά μου θα γίνει. Ας αρχίσουν οι μέρες του σκότους!

Δεν ξέρουμε πόσο μπορούμε να πιστέψουμε τον αδελφό Νταν, αλλά οι προφητείες των Ισραηλινών μυστικιστών πάντα επαληθεύονται με τρομακτική ακρίβεια, οπότε ελέγξτε τον κλιματισμό, ετοιμάστε τα κεριά και το νερό και παρακολουθήστε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Corfiatiko.blogspot.com

loading...