Πουτιν πάτα το κουμπί δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο κόσμος να γίνει χειρότερος .. Αυτος είναι ο πολιτισμός που θα τα βάλει με την Ρωσία και την Κίνα; Θα τους τρομάξουμε με την… ελευθερία να φοράμε φούστα;

 Νοέλα: Η ιστορία του 10χρονου τρανς μοντέλου που περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη

Ο γονέας και κηδεμόνας της Νοέλα, Ντι Μπεθ (Dee Beth), που αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary, παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία εξηγεί πώς αναγνώρισε τα σημάδια για την σεξουαλικότητα της κόρης του και την βοήθησε με τη  μετάβαση φύλου, η οποία ολοκληρώθηκε στα 4 της χρόνια.

Αρρωστοι άνθρωποι και ακομα πιο άρρωστη κοινωνία.. ποιος και πως του επέτρεψε αυτού του αρρωστημένου τύπου να υιοθετήσει παιδί και να το υποβάλει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου σε ηλικία 4 ετών….. Δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους.. όταν παιδοψυχολογοι λένε ότι τα μωρά έως και την ηλικία τών 5 δεν ξεχωρίζουν το αρσενικό με το θηλυκό ο άρρωστος αυτός άνθρωπος υποστήριξε οτι το ‘δικο του’ παιδί όχι απλα κατάλαβε την διαφορά αλλά είχε και την ωριμότητα να επιλέξει! 4 ΕΤΩΝ! Δεν υπάρχουν λόγια σε καμία γλώσσα να περιγράψουν την φρικαλεότητα που διέπραξε

Η Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, αποτελεί ένα από τα πιο αμβληματικά σόου στον χώρο, με πολλές εκπλήξεις. Φέτος, η έκπληξη ήρθε από το brand Trans Clothing Company, που γνώρισε στο ευρύ κοινό το 10χρονο τρανς μοντέλο, με το όνομα Νοέλα (Noella “Ella” McCord).

Η Νοέλα, σύμφωνα με το Forbes, ονειρεύεται να γίνει ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των trans ατόμων και παράλληλα, να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο. Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει, ότι δεν κάνει διακρίσεις στη ζωή της και κάθε παιδί, είτε είναι τρανς, είτε όχι μπορεί να γίνει φίλος της. «Όλα τα παιδιά πρέπει να αισθάνονται χαρούμενα και ασφαλή για να είναι ακριβώς αυτό που είναι», έχει πει χαρακτηριστικά η Νοέλα.

Αυτά βλέπει ο Βλαδίμηρος και δεν παίρνει χαμπάρι.Non binary γονιός με τρανς 6χρονη “κόρη”..

loading...