Μητσο-τάκουλας σε Β.Ζελένσκι: «Η Ελλάδα έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια ακόμη και στρατιωτική» - ΕΣ στο Κίεβο;


 Στην αποκορύφωση της Αλαζονείας ενός xxx (δεν υπάρχουν πια λόγια χαρακτηρισμού...), του οποίου η παράταξη αποτελεί ήδη μια ισχνή μειοψηφία του εκλογικού σώματος.  Ένας Αλαζόνας και Αισχρός "Εξωγήινος" επιτρέπεται ακόμη να κυβερνά αυτή τη χώρα και να θεωρεί ότι τον υποστηρίζει, σε ότι αισχρό κάνει, ο Ελληνικός λαός;;;  Ντροπή σε όλους μας... Θεωρώ ότι κανείς από τον Ε.Σ. δεν θα τολμήσει να πάει κατά των Ρώσων και υπέρ των Νεο-ναζί Ουκρανών.  Αν παρελπίδα πάνε, τους εύχομαι καλό γυρισμό στα ξύλινα κουτιά...

«Η Ελλάδα είναι υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων κατά της Ρωσίας»  (Ποια Ελλάδα ρε Καραγκιόζη;;; Μας ρώτησες;;;)


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπου και του τόνισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια στην Ουκρανία, πιθανότατα ακόμη και στρατιωτική. 


Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε έτοιμος να παράσχει βοήθεια προς την Ουκρανία σε τομείς που θα ζητηθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Μαξίμου. Κάτι ουσιαστικά σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος να στείλει τον Ελληνικό Στρατό στην Ουκρανία και στο Κίεβο, εκεί που τώρα βρίσκονται τα ρωσικά στρατεύματα. 


Ο Κ.Μητσοτάκης εξέφρασε επίσης την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες. Επανέλαβε ότι η Ελλάδα από την αρχή τάχθηκε υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας και ανέφερε ότι τα Ελληνικά Γενικά Προξενεία στην Οδησσό και τη Μαριούπολη συνεχίζουν να λειτουργούν.


Σημειώνεται ότι από το υπουργείο Υγείας αποστέλλεται προς την Ουκρανία, ιατροφαρμακευτικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια :