Αυτό είναι το μέλλον!!! ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ ;;;

 Κίνηση ΣΟΚ από την Airbnb για τους αλλοδαπούς!!! Ξεκινάει μεγάλο πανηγύρι…

Ενώ η κυβέρνηση των Αθηνών ανακοίνωσε πως προσκάλεσε εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς για να δουλέψουν στην Ελλάδα ως εποχικοί εργάτες, βρέθηκε και λύση για μαζικές κατοικίες που θα δοθούν για να μένουν μουσουλμάνοι αλλοδαποί.

Η Airbnb, στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι σχεδιάζει να φιλοξενήσει 20.000 πρόσφυγες αφού πέτυχε τον προηγούμενο στόχο της να βρει θέσεις για 21.300 αλλοδαπούς από το Αφγανιστάν.

Οι οικοδεσπότες της Airbnb, που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να νοικιάζουν δωμάτια ή ολόκληρα σπίτια σε ταξιδιώτες, κλήθηκαν από την εταιρεία τον περασμένο Αύγουστο να προσφέρουν χώρους δωρεάν ή με μεγάλη έκπτωση στους Αφγανούς. Περισσότεροι από 7.000 οικοδεσπότες πέτυχαν τελικά την προσφορά, με άλλους να προσφέρουν επίσης δωρεές. Η Airbnb, η οποία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, φιλοξένησε τελικά το 35% όλων των Αφγανών στις ΗΠΑ, μεταφέροντάς τους σε μεγάλες πόλεις όπως η Ατλάντα, η Τζόρτζια και το Σακραμέντο της Καλιφόρνια.

Οι μουσουλμάνοι που φτάνουν στις ΗΠΑ από το Αφγανιστάν μεταφέρονται αρχικά σε μια στρατιωτική βάση, με μια υπηρεσία επανεγκατάστασης να εργάζεται για να τους βρει τα κατάλληλα σπίτια στις κοινότητες. Η Airbnb βοηθάει παρέχοντας διαθέσιμες κρατήσεις δωρεάν ή σε χαμηλή τιμή, η οποία πληρώνεται από δωρητές (ποιους ακριβώς;;;).

Περισσότερες από δώδεκα οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Women for Afghan Women και της International Rescue Committee, συνεργάστηκαν με την Airbnb για το σχέδιο, καθώς οι διεθνιστές… «ακτιβιστές» έσπευσαν να βρουν προσωρινή στέγαση για Αφγανούς από τότε που τα αμερικανικά στρατεύματα εγκατέλειψαν γρήγορα την χώρα μετά από 20 χρόνια το περασμένο φθινόπωρο και οι Ταλιμπάν ανακατέλαβαν τον έλεγχο.

Ανάλογες κινήσεις λοιπόν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα, της οποίας η κυβέρνηση δείχνει ΟΡΕΞΑΤΗ για τέτοιου είδους… καινοτομίες.

Αυτό λοιπόν θα είναι το μέλλον;;; Αφού πολυεθνικές συγκέντρωσαν στις πλατφόρμες τους διαμερίσματα, τώρα θα τα νοικιάζουν (μόνο) σε αλλοδαπούς μουσουλμάνους που κατακλύζουν την Δύση;;;

Ή θα αναγκάζεται ο καθένας να βάζει κάποιον στο σπίτι του είτε με επιδοτούμενο πρόγραμμα από το κράτος είτε με ορισμένο ενοίκιο που θα ορίζει το κράτος;;;

Και αν στο μέλλον δεν μπορεί να πληρώσει το Κράτος τους ιδιοκτήτες των σπιτιών;;; Θα κατάσχονται τα σπίτια;;;;;

loading...