Γελάει ο κόσμος με τον αστείο Μπαιντεν παραδέχτηκαν στην ουσία οτι …εβαλαν την ουρά στα σκέλια ! «Δεν θα στείλουμε τις δυνάμεις μας στην Ουκρανία να πολεμήσουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόεδρος γιια κλάματα ! Ντροπή για μια υπερδύναμη !

Η τελειωμένη πλέον Αμερικη με τον γεροξεκούτη πρόεδρο της Μπαιντεν προσκύνησε την ανωτερότητα της Ρωσιας και τον μέγα Πουτιν !

 Ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε σε «προμελετημένη κίνηση» και σε «κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου». Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι «ο Πούτιν είναι ο επιτιθέμενος και θα ειπωστεί τις συνέπειες και τις κυρώσεις» και ανακοίνωσε νέα δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας, η οποία αφορά τράπεζες, πρόσωπα και εταιρείες που εμπλέκονται με τις κινήσεις και τις ενέργειες του Ρώσου προέδρου.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι σε συμφωνία με τους ηγέτες της G7, ο δυτικός κόσμος θα χτυπήσει το ρούβλι, το οποίο είχε ήδη σημαντικές απώλειες σήμερα, μετά την εισβολή στην Ουκρανία και ότι θα περιορίσει τις δουλειές της Ρωσίας σε όλα τα νομίσματα.

Επίσης, οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες της Ρωσίας θα αποκοπούν άμεσα, από σήμερα κιόλας, από το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα.

Πρόσθεσε ότι θα εφαρμοστούν περαιτέρω κυρώσεις σε εταιρείες και πρόσωπα που αποκομίζουν κέρδη από τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι εξουσιοδοτεί την ανάπτυξη νέων δυνάμεων τόσο στη Γερμανία, όσο και στις χώρες συμμάχους στη Βαλτική, τονίζοντας ότι το ΝΑΤΟ έχει ήδη εκπονήσει σχέδια ταχείας επέμβασης αν αυτό χρειαστεί.

Αναφερόμενος στο οικονομικό κόστος για τους Αμερικανούς πολίτες σε επίπεδο ενέργειας, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε να περιοριστούν οι συνέπειες και να υπάρχει επάρκεια αγαθών, πετρελαίου και φυσικού αερίου.

«Η Αμερική αντιστέκεται σε αυτούς που εκφοβίζουν. Αυτοί είμαστε. Και αυτό θα κάνουμε. Οι δυνάμεις μας δεν θα πάνε στην Ουκρανία να πολεμήσουν. Ο Πούτιν ξεκίνησε μία επίθεση και όλος ο κόσμος βλέπει ότι οι αντιδράσεις του ποτέ δεν είχαν να κάνουν με τις εγγυήσεις που ζητούσε, αλλά αφορούσαν μόνο την επίθεση. Οι κινήσεις του Πούτιν αναδεικνύουν τις βλέψεις του για το μέλλον του κόσμου», τόνισε και πρόσθεσε: «Περιμένουμε μεγάλο κύμα κυβερνοεπιθέσεων από τη Ρωσία».

Ο Αμερικανός πρόεδρος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ξεκαθάρισε ότι δεν σχεδιάζει να συναντηθεί με  τον Ρώσο ομόλογό του, εμμένοντας στη δήλωσή του ότι «είναι επιτιθέμενος και θα πληρώσει τις συνέπειες». Πρόσθεσε δε, ότι το ενδεχόμενο να επιβληθούν κυρώσεις στον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν «παραμένει στο τραπέζι».

loading...