Αυτό το χταπόδι δεν το τρως… σε “τρώει” – Βίντεο

 

Μια γυναίκα στην Αυστραλία έγινε viral στα social media όταν άθελά της και χωρίς να το ξέρει έβαλε τον εαυτό της σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η νεαρή γυναίκα θέλησε να χαϊδέψει ένα αξιολάτρευτο μικρό χταπόδι, αλλά αυτό ήταν ένα από τα πιο θανάσιμα πλάσματα στον πλανήτη. Η νεαρή γυναίκα ανέβασε το βίντεο στο TikTok να κρατάει το μικρό πλασματάκι στα χέρια της.

Όμως πολλοί από τους σχολιαστές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να την προειδοποιήσουν ότι πρόκειται για ένα θανάσιμο δηλητηριώδες ον.

Μετά απ’ αυτό, η γυναίκα σχόλιο στο βίντεό της: «Η Επικίνδυνα όμορφη Θάλασσα».Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το Marine Bio, το συγκεκριμένο χταπόδι διαθέτει δύο είδη δηλητηρίων για να χρησιμοποιεί εναντίον θηραμάτων και θηρευτών.

Το ένα δηλητήριο το ρίχνει για να κυνηγήσει καβούρια και γαρίδες, που αποτελούν την κύρια πηγή της τροφής του, ενώ το άλλο δρα παραλυτικά εναντίον των πλασμάτων που το κυνηγούν. Είναι εξαιρετικά τοξικό, ακόμα και για έναν άνθρωπο που θα έρθει σε επαφή μαζί του.

«Τα δηλητήρια βρίσκονται στο σάλιο του χταποδιού, χωρίς ο μηχανισμός που τα επιλέγει να είναι ακόμα πλήρως αντιληπτός. Από το σάλιο είτε εκκρίνεται στο νερό είτε το χταπόδι δαγκώνει το θήραμα ή τον θηρευτή του» γράφει ο ιστότοπος.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους χρήστες να συμφωνούν ότι η Αυστραλία είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος για να ζει κανείς.

Δείτε το βίντεο:

@katapillah The dangerously beautiful sea 🌊 #fyp #ocean #blueringedoctopus #immune #stillalive #nature #sealife ♬ Under the Sea (Instrumental) [From “The Little Mermaid”] – London Music Works

loading...