Ας μάθαινες από το πάθημα του Σαακασβίλι και της Γεωργίας το 2008, αν νόμιζες ότι η Δύση θα σε βοηθήσει και θα κάνει ντα τους Ρώσους.




Β.Ζελένσκι: «Η Δύση μας άφησε μόνους – Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε με τη Ρωσία για ένα ουδέτερο καθεστώς»

Ζελένσκι, κάτσε εκεί που είσαι και βρέστα με τις Ρώσους γιατί οι δυτικοί σε πούλησαν, σιγά μη πολεμήσουν για πάρτη σου, μόνο για κυρώσεις της πλάκας και αυστηρές εξαγγελίες κάνουν αυτοί. Τους είδαμε και στο έγκλημα κατά της Κύπρου

Και ποιος σου είπε εσένα βρε χρήσιμε πανηλίθιε πως θα κάτσει ο Πούτιν σε τραπέζι, όπου θα είσαι εσύ μέρος των συνομιλιών. Κωμικός είσαι, το πολύ-πολύ να σε κάνει γελωτοποιό για να γελάνε μαζί σου αυτός και οι υπόλοιποι Ρώσοι που θα αποφασίσουν για τη χώρα-μαριονέτα σου! Τυχαία νομίζεις πως δε σου σηκώνει τα τηλέφωνα? Άκου ουδέτερο καθεστώς! Μα σε ποιο κόσμο ζεις? Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να νομίζεις πως μπορείς πλέον, να γλιτώσεις με ουδετερότητα και να την διαπραγματευτείς κιόλας? Τώρα θα παραδοθείς άνευ όρων και τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσει ο αντικαταστάτης σου, που θα είναι αρεστός στον Πούτιν. Και για αυτό, υπεύθυνος είσαι εσύ και η αφέλειά σου! Ας μάθαινες από το πάθημα του Σαακασβίλι και της Γεωργίας ο 2008, αν νόμιζες ότι η Δύση θα σε βοηθήσει και θα κάνει ντα τους Ρώσους. Ποιος σου φταίει τώρα?

Το καθεστώς της Ουκρανίας την πάτησε από τον λαό της Ουκρανίας και όχι από τους Ρώσους… δεν περνούσαν καλά με τους Ναζί που τους κατσικοθικαν στο σβέρκο τους και κάνανε απλά την επιλογή τους… Βρήκαν την επίθεση αυτή ως μια ευκαιρία να τελειώνουν το καθεστώς για αυτό κ δεν υπήρξε σχεδόν καμια αντίδραση… μήπως χρειαζόμαστε κ εμεις έναν πολεμο με την Τουρκία μπας και διώξουμε τους κο πριτες που μας κατσικοθικαν?

Ο Βλαδίμηρος γράφει ιστορία .Δεν το συζητάω ο μεγαλύτερος ηγέτης του 21 αιώνα .Το όνομα του θα μείνει στην ιστορία και θα διδάσκεται αιώνια .η Ρωσία είναι το ανάχωμα στους νεοταξιτες που θέλουν να επιβάλουν παγκόσμια δικτατορία και ένα καθεστώς όπως αυτό που ζούμε με τον κορονοιο .

loading...