Zero Hedge : Αυτή είναι η επιτομή του τι δεν πάει καλά στον κόσμο αυτή τη στιγμή

BY TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τον Marty Bent μέσω του TFTC.io,

“Στο Νταβός πριν από μερικά χρόνια η έρευνα Edleman μας έδειξε ότι τα καλά νέα είναι ότι η ελίτ σε όλο τον κόσμο εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο, ώστε να μπορούμε να έρθουμε μαζί και να σχεδιάσουμε και να κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί. Τα κακά νέα είναι ότι σε κάθε χώρα που έκαναν τη δημοσκόπηση, η πλειοψηφία των ανθρώπων εμπιστευόταν λιγότερο την ελίτ τους. Οπότε… μπορούμε να ηγηθούμε αλλά [κόβεται]”.

Ο Ngaire Woods, καθηγητής “Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης” στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είχε να πει τα εξής σε μια πρόσφατη συγκέντρωση των φαιδρών που πραγματοποιήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – ένα φόρουμ που κανείς δεν ζήτησε, αλλά φαίνεται να έχει απίστευτη επιρροή στη λαϊκή συντονισμένη πολιτική σε όλο τον κόσμο.

Το WEF είναι υπεύθυνο για τον όρο “Build Back Better“, τον οποίο πιθανότατα έχετε ακούσει από έναν ή πολλούς από τους τοπικούς πολιτικούς σας κατά το τελευταίο έτος. Εδώ στις ΗΠΑ, οι κυβερνώντες προσπάθησαν να περάσουν έναν νόμο για το “Build Back Better”. Παίρνοντας τη φράση που παπαγαλίζεται μέχρι αηδίας από τους κολεκτιβιστές και τους αντι-ανθρώπινους ζηλωτές που δεν ενδιαφέρονται καθόλου να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, αλλά προσποιούνται ότι το κάνουν για να μπορούν να θεσπίσουν νόμους σε όλο τον κόσμο που τους δίνουν περισσότερο έλεγχο πάνω στις “μη ελίτ” που φαίνεται να πιάνουν το κόλπο.

Αυτή είναι η επιτομή του τι είναι λάθος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια τάξη ανθρώπων που θεωρούν τους εαυτούς τους “ελίτ” και πιστεύουν επίσης ότι αυτός ο αυτοπροσδιοριζόμενος τίτλος ιδιότητας τους δίνει το ελεύθερο να παίρνουν αποφάσεις για τις “μη ελίτ”. Η λήψη αποφάσεων από πάνω προς τα κάτω στους τομείς της νομισματικής πολιτικής, της παραγωγής τροφίμων, της ενεργειακής πολιτικής, της υγειονομικής περίθαλψης και των μεταφορών, μεταξύ άλλων, έχει οδηγήσει σε πλήρες χάος σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι η αιτία για τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό, μια εντελώς ανθυγιεινή κοινωνία, λιγότερο αξιόπιστα δίκτυα και υψηλότερες τιμές ενέργειας, μια ιατρική βιομηχανία που σπρώχνει εθιστικά δηλητήρια και μη δοκιμασμένα εμβόλια στους ανθρώπους και την εντελώς αναποτελεσματική και απάνθρωπη TSA. Τα έσπρωξαν όλα αυτά στον κόσμο, συγχαίρονται γι’ αυτό και τώρα απορούν γιατί οι “μη ελίτ” γίνονται όλο και πιο ανήσυχοι, καθώς τα αποτελέσματα των πολιτικών που τους έχουν επιβληθεί έχουν κάνει τη ζωή τους υλικά χειρότερη.

Γ@μα αυτούς τους ανθρώπους. Είναι οι εχθροί της ειρήνης, της ευημερίας και της ελευθερίας στη σύγχρονη εποχή μας. Είναι το οδόφραγμα που πρέπει να γκρεμιστεί ώστε εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με πιο πολιτισμένο τρόπο. Αυτοί οι εκπρόσωποι του WEF σας μισούν απόλυτα. Πιστεύουν ότι είστε κατώτερα όντα από αυτούς. Και ακόμα χειρότερα, πιστεύουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο των πάντων. Το οποίο, προς τιμήν τους, φαίνεται να έχουν αυτή τη στιγμή. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος, οι παλίρροιες γυρίζουν και τα γκρουπούσκουλα πρόκειται να πάρουν την τιμωρία τους.

Το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης που αποδίδουν προέρχεται από την επιρροή που είναι σε θέση να ασκήσουν ωμή βία στον κόσμο, λόγω της ικανότητάς τους να τυπώσουν χρήμα εκ του μηδενός και να το κατανείμουν λανθασμένα προς τους στόχους τους.

Το Bitcoin ξεριζώνει εντελώς αυτή τη δύναμη από την επιρροή τους και εν ευθέτω χρόνω θα γκρεμίσει εντελώς την επιρροή τους. Διαδώστε τη λέξη για να επιταχύνετε τη διαδικασία της καταστροφής τους.

Το μέλλον είναι λαμπρό!

loading...