Zero Hedge : Τι γίνεται αν το μεγαλύτερο πείραμα πάνω σε ανθρώπινα όντα στην ιστορία αποτύχει;

ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τον Dr. Robert Malone μέσω του Substack,

Ένας έμπειρος συνάδελφος χρηματιστηριακός αναλυτής μου έστειλε σήμερα με μήνυμα έναν σύνδεσμο και όταν τον άνοιξα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Τι τίτλος! “Ο διευθύνων σύμβουλος των ασφαλιστικών εταιρειών ζωής της Ιντιάνα λέει ότι οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 40% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18-64 ετών”.

Αυτός ο τίτλος είναι μια πυρηνική βόμβα αλήθειας που μεταμφιέζεται σε στεγνό φάκελο μανίλας ενός ασφαλιστικού πράκτορα γεμάτο αναλογιστικούς πίνακες.

Οι άνθρωποι γράφουν συχνά στην Jill και σε μένα. Άνθρωποι που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ. Τηλεφωνούν, φτάνουν στο αγρόκτημα με ραντεβού ή απροειδοποίητα, γεμίζουν τα email μας με τις ερωτήσεις τους. Όλοι θέλουν κάτι- χρόνο, προσοχή, μια συνέντευξη. Πολλοί θέλουν να μας μιλήσουν για το φόβο τους, την ασθένεια, τους εφιάλτες τους ή (αυτό που συχνά μοιάζει με) εντελώς παρανοϊκές συνωμοσίες. Και στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι φόβοι και οι “συνωμοσίες” συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται. Όπως μου είπε πρόσφατα ο Jan Jekielek (ανώτερος συντάκτης της εφημερίδας The Epoch Times), γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποιες είναι απλές θεωρίες συνωμοσίας και ποιες είναι η πραγματική πραγματικότητα.

Ένας επισκέπτης μιας φάρμας μου είπε ότι προείδε μαζικούς αριθμούς θανάτων μέσα σε τρία χρόνια ως συνέπεια των γενετικών εμβολίων και ότι όλα αυτά αφορούσαν τη “Μεγάλη Επαναφορά” και την ατζέντα αποανάπτυξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Προσπάθησα να τον καθησυχάσω ότι, κατά τη γνώμη μου, αυτό ήταν εξαιρετικά απίθανο – ενώ κατά βάθος σκεφτόμουν πόσο εύκολα οι άνθρωποι πέφτουν σε αυτού του είδους τις ιδεοληψίες συνωμοσίας και πόσο πρέπει να προσέχω να αποφεύγω να πηγαίνω εκεί όταν αντιμετωπίζω τόσες πολλές αποφάσεις για τη δημόσια υγεία που φαίνονται είτε ανίκανες είτε κακόβουλες. Εκείνη την εποχή, γνώριζα το WEF μόνο ως τον οικοδεσπότη ενός μεγάλου ετήσιου πάρτι στο Νταβός της Ελβετίας όπου πήγαιναν οι υπερπλούσιοι και οι ολίγοι των δυτικών εθνών για να παρακολουθήσουν ομιλίες του Ted, να πιουν το καλύτερο κρασί, να δουν και να προβληθούν. Εγώ ο ανόητος. Τι μεγάλο, παράξενο ταξίδι ήταν αυτό. Αμφιβάλλω αν ακόμη και ο Χάντερ Σ. Τόμσον θα μπορούσε να το φανταστεί στην πιο ναρκομανή και αλκοολική του κατάσταση. Αρκεί να πω ότι προτείνω τον Ralph Steadman ως επίσημο εικονογράφο της πανδημίας SARS-CoV-2. Ή έναν αναστημένο Ιερώνυμο Μπος.

Αλλά απομακρύνομαι από ένα σημείο το οποίο φοβάμαι να δηλώσω με σαφήνεια.

Αρχίζει να μου φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πείραμα πάνω σε ανθρώπινα όντα στην καταγεγραμμένη ιστορία έχει αποτύχει. Και, αν αυτή η μάλλον στεγνή έκθεση από ένα ανώτερο στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας ζωής της Ιντιάνα ισχύει, τότε η πίεση του Ράινερ Φούλμιχ για “Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” για τη σύγκληση νέων δικών της Νυρεμβέργης αρχίζει να φαίνεται πολύ λιγότερο κιχωτική και πολύ περισσότερο προφητική.

Να τι με φώτισε σε αυτό το ρεπορτάζ της συνεργάτιδας του The Center Square, Margaret Menge.

“Ο επικεφαλής της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica, με έδρα την Ινδιανάπολη, δήλωσε ότι το ποσοστό θανάτων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά κατά 40% σε σχέση με τα προ της πανδημίας επίπεδα μεταξύ των ανθρώπων σε ηλικία εργασίας.

“Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Scott Davison κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης τύπου αυτή την εβδομάδα. “Τα δεδομένα είναι συνεπή σε όλους τους παίκτες αυτής της επιχείρησης”.

Η OneAmerica είναι μια ασφαλιστική εταιρεία αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει την έδρα της στην Ινδιανάπολη από το 1877. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 2.400 υπαλλήλους και πωλεί ασφάλειες ζωής, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών ασφαλίσεων ζωής σε εργοδότες στην πολιτεία.

Ο Davison δήλωσε ότι η αύξηση των θανάτων αντιπροσωπεύει “τεράστιους, τεράστιους αριθμούς” και ότι δεν πρόκειται για ηλικιωμένους που πεθαίνουν, αλλά “κυρίως για άτομα εργάσιμης ηλικίας 18 έως 64 ετών” που είναι υπάλληλοι εταιρειών που έχουν ομαδικά προγράμματα ασφάλισης ζωής μέσω της OneAmerica.

“Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, και το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θανάτων είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία”, είπε.

“Για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο κακό είναι αυτό, μια καταστροφή τριών σίγμα ή μια καταστροφή που συμβαίνει μία φορά στα 200 χρόνια θα ήταν 10% αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημία”, είπε. “Έτσι, το 40% είναι απλά ανήκουστο”.

Τι οδηγεί λοιπόν σε αυτή την πρωτοφανή αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες;

“Οι περισσότερες από τις αιτήσεις για θανάτους που κατατίθενται δεν ταξινομούνται ως θάνατοι COVID-19,

Αυτό που μας δείχνουν τα δεδομένα είναι ότι οι θάνατοι που δηλώνονται ως θάνατοι COVID υποτιμούν σε μεγάλο βαθμό τις πραγματικές απώλειες θανάτων μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας από την πανδημία. Μπορεί να μην είναι όλοι COVID στο πιστοποιητικό θανάτου τους, αλλά οι θάνατοι είναι επάνω απλά τεράστιοι, τεράστιοι αριθμοί””.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Τώρα. Στη συνέχεια, ας συνεχίσουμε, υποθέτοντας ότι το έχετε κάνει.

ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, με βάση την ανάγνωσή μου, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι, αν αυτή η έκθεση ισχύει και επιβεβαιωθεί και από άλλους στον στεγνό κόσμο των αναλογιστών ασφαλίσεων ζωής, έχουμε τόσο μια τεράστια ανθρώπινη τραγωδία όσο και μια βαθιά αποτυχία δημόσιας πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του συστήματος HHS των ΗΠΑ να εξυπηρετήσει και να προστατεύσει τους πολίτες που πληρώνουν για αυτή την “υπηρεσία”.

ΑΝ αυτό ισχύει, τότε τα γενετικά εμβόλια που προωθήθηκαν τόσο επιθετικά έχουν αποτύχει και η σαφής ομοσπονδιακή εκστρατεία για την αποτροπή της έγκαιρης θεραπείας με σωτήρια φάρμακα έχει συμβάλει σε μια μαζική, αναπόφευκτη απώλεια ζωής.

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, η έκθεση αυτή υπονοεί ότι οι ομοσπονδιακές εντολές για τα εμβόλια στο χώρο εργασίας οδήγησαν σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μαζική απώλεια ζωής σε (πιθανώς) εργαζόμενους που αναγκάστηκαν να δεχτούν ένα τοξικό εμβόλιο με μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό της Ιντιάνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ζούμε επίσης την πιο μαζική, παγκόσμια συντονισμένη εκστρατεία προπαγάνδας και λογοκρισίας στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής. Όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι εταιρείες τεχνολογίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν συντονιστεί για να καταπνίξουν και να καταστείλουν κάθε συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους των γενετικών εμβολίων ΚΑΙ/Η των εναλλακτικών πρώιμων θεραπειών.

ΑΝ αυτή η έκθεση αληθεύει, πρέπει να υπάρξει λογοδοσία. Δεν μιλάμε απλώς για το να πατήσουμε πάνω στην πρώτη τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών και να την αλέσουμε στη λάσπη με έναν στρατό βαρέος πεζικού που κινείται με τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό το άρθρο διαβάζεται σαν μια στεγνή περιγραφή ενός αποφευκτέου γεγονότος μαζικών ατυχημάτων που προκλήθηκε από μια επιβεβλημένη πειραματική ιατρική διαδικασία. Ένα περιστατικό για το οποίο όλες οι ευκαιρίες για τα θύματα να έχουν αυτοενημερωθεί σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους έχουν μεθοδικά διαγραφεί τόσο από το διαδίκτυο όσο και από τη δημόσια συνείδηση από μια διεθνή διεφθαρμένη συμμορία που λειτουργεί υπό τη σημαία της “Πρωτοβουλίας για αξιόπιστες ειδήσεις”. Ο Τζορτζ Όργουελ πρέπει να γυρίζει στον τάφο του.

Ελπίζω να κάνω λάθος. Φοβάμαι ότι έχω δίκιο.

* * *

Εγγραφείτε στο Ποιος είναι ο Ρόμπερτ Μαλόουν

zerohedge.com

loading...