Ξεβρακώνονται οι «ειδικοί» φοβούμενοι το ναυάγιο! – (Video)

Σιγά σιγά «ψεκάζονται» και οι «ειδικοί», που για το καλό της τσέπης τους, επιβάλλονται στους Έλληνες πολίτες τα πιο επαχθή δικτατορικά μέτρα!

Γκίκας Μαγιορκίνης: «Δεν μπορεί να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης. Δεν το έχουμε δει με τους άλλους κορωνοϊούς. Είχαμε μια ελπίδα αρχικά, όχι πλέον όμως…»

Τι μας λέτε κ. Μαγιορκίνη; Δεν μπορεί να επιτευχθεί τελικά «ανοσία της αγέλης» ή «πληθυσμιακή ανοσία» όπως είναι το ορθόν, καθώς δεν είμαστε ζώα…; Ποιος είναι τελικά «ψεκασμένος» σε αυτή τη χώρα;


Γράφει ο Αιγιστέας

Όταν πολλοί άλλοι πραγματικοί επιστήμονες το φώναζαν, από πέρσι, απέναντι στις φανφάρες που εκστομίζατε όλοι εσείς οι «ειδικοί», με τις πλάτες της κυβέρνησης η οποία σας χρησιμοποίησε για να φτάσει η χώρα εδώ σήμερα, τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ τους λοιδορούσαν, κάνοντας λόγο για «ψεκασμένες απόψεις, ενώ οι «ελεγκτές» των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να φιμωθεί η άποψη αυτή, επέβαλαν περιορισμούς σε χιλιάδες προφίλ και Σελίδες για «ψευδείς ειδήσεις»!!

Και τώρα ΕΝΑΝ χρόνο μετά έρχεστε να επιβεβαιώσετε, για άλλη μια φορά, ΟΛΟΥΣ τους «ψεκασμένους» και τους «διασπορείς ψευδών ειδήσεων;; Χωρίς ντροπή; Χωρίς να κουνηθεί φύλλο; Αλλά από ποιον να κουνηθεί; Από τη δικτατορική κυβέρνηση που εφαρμόζει πειραμμα κοινωνικής μηχανικής στον ίδιο της το λαό; Από τα ΜΜΕ που τα κάνουν όλα με το αζημιωτο…; Από τον κόσμο που έχει συνηθίσει πλέον ότι θα πρέπει να εμβολιάζεται εις το διηνεκές για να έχει το δικαίωμα να ΖΕΙ…; Αφού λοιπόν κύριε «ειδικέ» δεν μπορεί να υπάρξει «ανοσία της αγέλης»……τότε γιατί κυνηγάτε τον κόσμο; Για αυτο το λόγο δεν λέγατε οτι τον κυνηγουσατε να εμβολιαστεί;

«Τσιμπηθείτε να κάνουμε ανοσία αγέλης» δεν λέτε τόσον καιρό;

Σε εκπομπή του Open λοιπόν, εμφανίστηκε ο «ειδικός», καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης και εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί με τον κορωνοϊό να επιτευχθεί η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης».

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ανοσία της αγέλης είναι μια κατάσταση κατά την οποία ο πληθυσμός έχει φτάσει σε ένα σημείο αποστειρωτικής ανοσίας, δηλαδή ανοσίας που δεν μπορεί να κολλήσει τον κορωνοϊό σε τέτοιο επίπεδο ούτως ώστε ο ιός θα πάψει να μεταδίδεται.

«Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι για τον κορωνοϊό δεν είναι εφικτό αυτό, ούτε διαρκές γιατί κάποιος μετά από 3-4 μήνες μπορεί να ξανακολλήσει. Δεν θα επιτευχθεί λοιπόν ανοσία της αγέλης. Δεν το έχουμε δει με τους άλλους κορωνοϊούς. Είχαμε αρχικά μια ελπίδα, αλλά όχι πλέον», είπε ο καθηγητής συμπληρώνοντας ότι «κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό δεν είναι εφικτό ούτε από τα χαρακτηριστικά της νόσου ούτε από την μεταδοτικότητα».

Αναφορικά με το αν μπορεί να κολλήσει ξανά κορωνοϊό κάποιος που νόσησε με την μετάλλαξη Όμικρον απάντησε ότι κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μπορεί να συμβεί μετά από τρεις μήνες ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα μιας και η Όμικρον κυκλοφορεί μικρό χρονικό διάστημα στην κοινότητα.

loading...