Στην Γαλλική Βουλή έγινε ΧΑΟΣ! Στην Ελλάδα ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ στον Μητσοτάκη – ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ, vid


 ΧΑΟΣ μετά τις δηλώσεις Μαρκόν κατά των ανεμβολίαστων!!! Στην Ελλάδα πού είναι η αντιπολίτευση να ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ;;;

Όλοι είδαν σήμερα τον πρόεδρο της Γαλλία Εμανουέλ Μακρόν να λέει πως αποφάσισε να «τσαντίσει» τους ανεμβολίαστους, προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλίου την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει ένα νομοσχέδιο το οποίο θα επιβάλλει την επιβολή χρήσης ενός εμβολιαστικού πάσου για όλους.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΚΡΟΝ;;;


«Τους ανεμβολίαστους θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και άρα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική», δήλωσε ο Μακρόν σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα Le Parisien.


Οι δηλώσεις του αυτές, αμέσως προκάλεσαν αντιδράσεις στην Εθνοσυνέλευση και ανάγκασαν τον πρόεδρο του κοινοβουλίου να αναστείλει τις εργασίες του σώματος τα μεσάνυκτα, εξαιτίας του χάους που προκλήθηκε. Στην Ελλάδα ησυχία!!! Όλα τα κόμματα της Βουλής λάμπουν δια της σιωπής τους, σε όσα αποφασίζει η κυβέρνηση, της οποίας ο πρωθυπουργός έχει χαρακτηρίσει τους ανεμβολίαστους «σκιές», ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ (για την ώρα στους άνω των 60)! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ;;; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ;;; ΤΟ ΜΕΡΑ25;;;


Την ίδια ώρα στην Γαλλία:


«Καμία υγειονομική κρίση δεν δικαιολογεί αυτή τη φρασεολογία», σχολίασε ο Μπρουνό Ρεταγιό, επικεφαλής στην Γερουσία των Les Republicains (δεξιά).


Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του κόμματος “Ανυπότακτη Γαλλία” (ριζοσπαστική αριστερά) Ζαν – Λικ Μελανσόν χαρακτήρισε “σοκαριστικές” τις δηλώσεις Μακρόν.


Για την Μαρίν Λεπέν, επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος “Εθνικός Συναγερμός”, «ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να μιλά με αυτόν τον τρόπο. Ο εγγυητής της ενότητας του έθνους επιμένει να διχάζει και δηλώνει ότι επιθυμεί να κάνει τους ανεμβολίαστους πολίτες δεύτερης κατηγορίας».


Πάρτε δείγμα του τι συνέβη στην Γαλλική Βουλή και την ίδια ώρα αναλογιστείτε τι συμβαίνει στην Ελλάδα:


Δεν υπάρχουν σχόλια :