ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν όλοι ΤΙ πρόκειται να συμβεί, vid


 
Ενώ έχει βουίξει ο πλανήτης

πως η Κίνα πιθανότατα κατασκεύασε ένα μολυσματικό στέλεχος κορωνοϊού σε ένα από τα εργαστήριά της, του επέτρεψε να δραπετεύσει και να μολύνει τον κόσμο και στην συνέχεια προσπάθησε να το καλύψει πριν επωφεληθεί μαζικά από την προκύπτουσα πανδημία, ο Bill Gates, εκείνος που πρόσφατα υπέγραψε οικονομικές συμφωνίες με την Ευρώπη, αρθρογραφεί μαζί με ευρωβουλευτές Ελλάδας και Κύπρου για τον COVID και τον υμνούν οι τηλέ-ειδικοί, έδωσε τα εύσημα στο κομμουνιστικό καθεστώς, λέγοντας πως έκανε πολύ καλή δουλειά.


Σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που εύχεται «σε όλους στην Κίνα, καλή Σεληνιακή Πρωτοχρονιά», ο Γκέιτς είπε «η πρόσφατη ανησυχητική και εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Omicron σημαίνει ότι η πανδημία COVID-19 δεν έχει τελειώσει ακόμη΄(σ.σ. Οι κορυφαίοι επιστήμονες, κάνουν λόγο για τέλος πανδημίας). Από την έναρξη της πανδημίας, η Κίνα έχει εργαστεί σκληρά όχι μόνο για να περιορίσει τον ιό, αλλά συνέβαλε επίσης στο κλείσιμο του χάσματος ιδίων κεφαλαίων υποστηρίζοντας άλλες χώρες με πολλές διαφορετικές προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων των σπουδαίων εμβολίων».


Ιδού λοιπόν η χώρα πρότυπο κατά τον Γκέιτς!!!


Η χώρα που φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ασθενείς με COVID ή τους βάζει να ζουν σε γκέτο! Επομένως να περιμένουμε ανάλογα μέτρα στην Ευρώπη. Τι άλλο πρέπει να ειπωθεί για να δει ο κόσμος τι έρχεται στις χώρες της Ευρώπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :