ΑΡΘΡΟ spoof – Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Καθώς τις τελευταίες ημέρες αναγκάστηκε να παρακολουθήσει μαζεμένες υπερβολικά πολλές για τις αντοχές της θρησκευτικές τελετές (Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2022-Θεοφανείων) η κυρία Κ. Σακελλαροπούλου έχει περιπέσει σε βαριά κατάθλιψη.

Σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ στο προεδρικό μέγαρο εκμυστηρεύτηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου ισχυρού νευρικού κλονισμού παραληρώντας σπαρακτικά στον σύντροφό της:

Ευτυχώς που φοράω τη μάσκα από την πρώτη μέρα της θητείας μου αλλιώς θα ξέρναγα!

Αναγκάζομαι και συναναστρέφομαι τους μεγαλύτερους υποκριτές και Φαρισαίους της ηθικής, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, επισκέπτομαι νηπιαγωγεία και προπαγανδίζω ομοφυλοφιλία και λαθροεισβολή χωμένη μαζί με την Παναγιώτα και με τον άλλο σ’ αυτά και τ’ άλλα!

Μια ζωή καλή μαθήτρια και καλό παιδί δεν πρόσεχα και τώρα βρίσκω τ’ όνομα μου στην κεφαλή μιας κοινωνίας, που βουτάει προς τα κάτω σε ένα βούρκο αποσύνθεσης και σαπίλας!

Ντροπή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των / έφτασαν ν’ ανοίγουν Θερμοπύλες.

Η ύπαρξή σου σε σκοτάδια όλο πηχτότερα βουτά. / Τάχα η θέλησή σου λίγη, τάχα η λύπη σου μεγάλη; / Αχ, πού ‘σαι, νιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλη!

Καμιά φορά φτάνω να αναρωτιέμαι…

Μήπως τελικά υπάρχει Θεός;

… Καμιά γραμμή έχεις ή να τηλεφωνήσω στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να ζητήσω από καμιά προστατευόμενη της Παναγιώτας;

loading...