Το πιο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που έχετε δει – Το Αιγαίο και ο Έβρος ΧΑΝΟΝΤΑΙ, τα νησιά ΣΚΛΑΒΩΝΟΝΤΑΙ

 Μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, εμφανίζεται όλη η αλήθεια για τις υπερδομές μουσουλμάνων που στήνονται σε όλο το Αιγαίο και στον Έβρο. 

Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε ισλαμικούς οικισμούς. 

Μεχρι σήμερα ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ!

Αναρωτιέμαι, κατόπιν αυτού, τί νόημα θα είχε να ψηφιστεί κάποια από αυτές ΞΑΝΑ !!!!

Το να περιμένουμε ότι κάπου μέσα σ΄αυτές υπάρχουν υγιή στοιχεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι προς το καλύτερο, δεν είναι σοφό. διότι μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ από την μέχρι σήμερα εμπειρία μας. Το να περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτούς που μέχρι τώρα τα έχουν σκατώσει σε ό,τι ανέλαβαν, δεν είναι σοφό.

Ισως λοιπόν έχει έρθει η ώρα εκείνη που θα ξεριζώσουμε ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ;;;;

Το ερώτημα δεν είναι ΠΟΙΟΥΣ.

Το ζητούμενο είναι ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ !!!

Η ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής ΑΓΩΝΑ

«Ο ΕΒΡΟΣ & ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ εκπέμπουν SOS

Μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο εμφανίζεται όλη η αλήθεια για το μεταναστευτικό. Παρουσιάζεται η αγωνία και οι αγώνες των ακριτών για τον τόπο τους.

Δείχνει πόσο απομακρυσμένη είναι η κεντρική εξουσία και γι αυτό έρχεται σε πρωτόγνωρη ρήξη με τους κατοίκους των συνόρων. Μετατρέπει το Αιγαίο και τον Έβρο σε έναν τεράστιο καταυλισμό, με την έξω από κάθε λογική πολιτική που ακολουθεί.

Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε κοντεινερουπόλεις.

Το Αιγαίο και ο Έβρος εκπέμπουν SOS. Οι ακρίτες λένε ΟΧΙ στην καταστροφή. Κανένας δεν πρέπει να μένει αμέτοχος σε αυτόν τον αγώνα».

loading...