ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Πόρισμα κλινικής μελέτης Ιατρικού Κέντρου Sheba στο Ισραήλ: η αποτελεσματικότητα της 4ης δόσης εμβολίου είναι πολύ πιο αδύναμη από το προσδοκώμενο! Να χορηγηθεί μόνο σ ευπαθείς!


 Θυμάστε που το Ιατρικό Κέντρο Σέμπα του Ισραήλ είχε ξεκινήσει μια κλινική δοκιμή σε 150 υγειονομικούς χορηγώντας τους την 4η δόση πειραματικά και θ ανακοίνωνε τ αποτελέσματα σε 15νθήμερο; Ολοκληρώθηκε η κλινική δοκιμή και βγήκε το πόρισμα στη δημοσιότητα. Απογοητευτικότατο. « […] Τ’ αποτελέσματα μιας μελέτης του Ιατρικού Κέντρου Sheba δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα της 4ης δόσης είναι πολύ πιο αδύναμη από ότι προβλεπόταν. […] Το εμβόλιο δεν θα πρέπει να επεκταθεί σε άλλες ηλικιακές ομάδες και γενικότερα στον πληθυσμό παρά μόνο να διατεθεί στους ευπαθείς.» Αυτά μετέδωσε η τηλεόραση του kann τη νύχτα της 6ης Ιανουαρίου 2022 Oι πολιτικές πιέσεις ήταν αφόρητες το Υπ. Υγείας παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών και πριν ολοκληρωθεί η κλινική δοκιμή μόλις προχθές επέκτεινε την δόση σε υγειονομικούς και στους άνω των 60. Θα την πάρει πίσω;


Και η ισραηλινή τηλεόραση i24NEWS  μεταδίδει ότι σύμφωνα με μελέτη του νοσοκομείου Sheba η 4η δόση είναι λιγότερο αποτελεσματική από το αναμενόμενο. Σύγχιση και πανικός επικρατεί καθώς χρήστες σχολιάζουν άλλα λένε το πρωί κι άλλα το βράδυ. Το πρωί οι Ισραηλινοί έλεγαν πως η 4η δόση 5πλασιάζεια τ αντισώματα και τώρα το αναιρούν και λένε πως είναι αποτυχημένη.

 https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :