Νέα παρανοϊκή οδηγία τηλε-ειδικών – Τώρα λένε: «Μην κάνετε PCR γιατί σας βγάζει θετικούς»

 Οι ίδιοι άνθρωποι που πριν λίγο καιρό έλεγαν «τα τεστ αντιγόνου δεν ειναι αξιόπιστα» τώρα τα γυρίζουν και λένε: «Μην κάνετε PCR κάντε τεστ αντιγόνου γιατί τα PCR σας βγάζουν θετικούς»!

Συνέχεια της «παράνοιας των ειδικών» είχαμε σήμερα με νέες κραυγαλέες δηλώσεις Βασιλακόπουλου. Τώρα η καινούργια οδηγία ειναι: «Μην κάνετε PCR γιατί σας βγάζει θετικούς κάντε ένα απλό ράπιντ και αντέστε στο καλό».  

Ειδικότερα, όλα αυτά ενώ είναι ακόμα νωπές οι καταγγελίες φορέων για τις πανάκριβες τιμές των rapid και PCR τεστ, μετά από συμφωνίες που έχει κλείσει η κυβέρνηση,  ήρθε το σημερινό να βάλει το κερασάκι στην τούρτα από το αγαπημένο τηλε ειδικό Θ. Βασιλακόπουλο.

Μιλώντας λοιπόν σε τηλεοπτικό σταθμό ο προσφάτως ανταμειφθείς με την διεύθυνση της ΜΕΘ για τις ατελείωτες εργατοώρες που χαλάλισε στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας την κυβερνητική προπαγάνδα, δήλωσε τα εξής: «Δεν συνίσταται το PCR, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις, εκτός από ανθρώπους που είναι βαριά ανοσοκατεσταλμένοι, που έχουν πολύ υψηλή πιθανότητα να κυκλοφορεί πάρα πολλές μέρες μέσα τους ο ιός, που είναι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ. Για τον υπόλοιπο κόσμο, δεν πρέπει να κάνουμε PCR. Αρκετές φορές το PCR βγαίνει θετικό ενώ έχουμε πάψει πλήρως να είμαστε μεταδοτικοί. Για να επιστρέψει κανείς στην εργασία του, ή στο σχολείο, το προτιμότερο είναι ένα rapid test το οποίο είναι τεστ αντιγόνου και το οποίο συνδέεται πολύ καλύτερα με τη μεταδοτικότητα. Ένα αρνητικό rapid test σε κάποιον που έχουν περάσει οι μέρες της οδηγίας (σ.σ. πενθήμερη καραντίνα), μας καθησυχάζει σε πολύ σημαντικό ποσοστό ότι ο άνθρωπος δεν είναι μεταδοτικός, ή αν είναι μεταδοτικός έχει τόσο λίγο ιό μέσα του, που αν φοράει τη μάσκα δεν πρόκειται να μολύνει κανέναν».

Ουσιαστικά λοιπόν οι ίδιοι άνθρωποι που πριν λίγο καιρό έλεγαν «τα τεστ αντιγόνου δεν ειναι αξιόπιστα» τώρα τα γυρίζουν και λένε: «Μην κάνετε PCR κάντε τεστ αντιγόνου»! 

Όπως καταλαβαίνει κανείς με την επικράτηση της Όμικρον έχουμε να δούμε κι άλλες τέτοιες συναρπαστικές κωλοτούμπες. Προσεχώς στους δέκτες σας…

loading...