ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤON ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ»

ΟΙ “ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

BINTEO

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Θα πρέπει να ανησυχούμε για την “πράσινη” οικονομική απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται απλώς για μια οικονομική

απάτη, αλλά για μια από τις μεγαλύτερες αρπαγές φυσικών εδαφικών πόρων στην ιστορία του πλανήτη μας.

 Το πουλάνε στους ανθρώπους με κολεκτιβιστική ορολογία και προπαγάνδα, ισχυριζόμενοι ότι πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να σώσουμε τον πλανήτη. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν σώζουμε τον πλανήτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Webb και ο Corbett συζητούν για τις Εταιρείες Φυσικών Περιουσιακών Στοιχείων (“NACs”) και την Οικονομική Συμμαχία της Γλασκώβης για το Καθαρό Μηδέν (“GFANZ”), αναλύοντας την τελευταία προσπάθεια μονοπώλησης των φυσικών πόρων του κόσμου και πώς αυτή η οικονομική απάτη αποτελεί το επόμενο βήμα στην πορεία προς τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, την Ατζέντα 2030 και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

The Corbett Report: Webb, 24 Νοεμβρίου 2021 (52 λεπτά)

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη 1676 – Η Whitney Webb αποκαλύπτει πώς η πράσινη χρηματοδότηση μονοπωλεί τον πλανήτη (με σημειώσεις εκπομπής), The Corbett Report, 24 Νοεμβρίου 2021

Το Ίδρυμα Rockefeller , έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία των NACs τον Σεπτέμβριο του 2021. Αυτές οι NACs επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που θα θέτουν τον φυσικό κόσμο, καθώς και τις οικολογικές διαδικασίες που στηρίζουν κάθε ζωή, προς πώληση με το πρόσχημα της “προστασίας” τους.

Whitney Webb: Η εξαγορά της φύσης από τη Wall Street προχωρά με την έναρξη της νέας κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων

Η δημιουργία και το λανσάρισμα των NACs προετοιμαζόταν για δύο χρόνια και είδε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (“NYSE”) να συνεργάζεται με την Intrinsic Exchange Group (“IEG”), στην οποία το ίδιο το NYSE κατέχει μειοψηφικό μερίδιο.

Μια NAC είναι το όχημα που θα επιτρέψει τη δημιουργία εξειδικευμένων εταιρειών “που κατέχουν τα δικαιώματα στις υπηρεσίες οικοσυστήματος που παράγονται σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι γης, υπηρεσίες όπως η δέσμευση άνθρακα ή το καθαρό νερό”.

IEG: Η λύση: https://www.intrinsicexchange.com/solution

Υποστηρίζεται ότι οι NAC “θα χρησιμοποιούν τα κεφάλαια για να βοηθήσουν στη διατήρηση ενός τροπικού δάσους ή να αναλάβουν άλλες προσπάθειες διατήρησης, όπως η αλλαγή των συμβατικών πρακτικών γεωργικής παραγωγής μιας φάρμας”.

 Ωστόσο, ακόμη και οι δημιουργοί των NACs παραδέχονται ότι ο απώτερος στόχος είναι η απόσπαση σχεδόν απεριόριστων κερδών από τις φυσικές διεργασίες που επιδιώκουν να ποσοτικοποιήσουν και στη συνέχεια να μετατρέψουν σε χρήμα.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ  




loading...