ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΔΑΝΙΑΣ: «Η OMICRON ΦEΡNEI ΣE 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»!

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ ΚΥΜΑ OMICRON ΗΔΗ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

Στο Λονδίνο, το κύμα Omicron ήδη μειώνεται και αναμένεται να τελειώσει στα μέσα Ιανουαρίου. Ένα μήνα μετά το ντεμπούτο του όπως στη Νότια

Αφρική.

Θα πρέπει να μειωθεί στη Γαλλία σε λίγες μέρες. Όλος αυτός ο «πανικός» που ενέπνευσε ο Υπ. Υγείας Βεράν στη Γαλλία (σσ και όχι μόνο στη Γαλλία) δεν έχει κανένα νόημα! 

Τελικά από παιδί κι από Άδωνι μαθαίνεις την αλήθεια…

( τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση) που δήλωσε ότι πιστεύει ότι σε ένα μήνα αν όλα εξελιχθούν κανονικά θα έχουμε ξεμπερδέψει με την πανδημία..

Άλλωστε σήμερα επικαλέστηκε τη Δανό επιδημιολόγο επικεφαλή Υγείας στη Δανία που λέει ότι η Omicron φέρνει το ΤΕΛΟΣ της πανδημίας και «θα έχουμε την κανονική μας ζωή πίσω σε δύο μήνες»

Η Tyra Grove Krause είναι η επικεφαλής επιδημιολόγος στο κρατικό Serum Institute Δανίας

Μιλώντας τη Δευτέρα, είπε ότι ο κίνδυνος νοσηλείας του Omicron ήταν ο μισός από αυτόν της Delta αναφέρει σε δημοσίευμά της η dailymail.

Αυτό, είπε, θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της πανδημίας σε περίπου δύο μήνες.

Η Δανή επικεφαλής υγείας είπε ότι η παραλλαγή του Covid-19 Omicron φέρνει το τέλος της πανδημίας, λέγοντας ότι «θα έχουμε την κανονική ζωή μας πίσω σε δύο μήνες».

Μιλώντας στο δανικό TV 2, η Tyra Grove Krause – η επικεφαλής επιδημιολόγος στο Κρατικό Serum Institute της Δανίας – είπε ότι μια νέα μελέτη από τον οργανισμό διαπίστωσε ότι ο κίνδυνος νοσηλείας από το Omicron είναι ο μισός από αυτόν που παρατηρείται με την παραλλαγή Delta. Αυτό, είπε, έδωσε στις δανικές αρχές ελπίδα ότι η πανδημία Covid-19 στη Δανία θα μπορούσε να τελειώσει σε δύο μήνες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...