ΠΑΘOΛΟΓΙΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ SARS-CoV-2 (Covid-19)»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΩΝ» SARS-CoV-2 (Covid-19)

Του Dr. Ανδρέα Ράλλη, (PhD)
Μετάφραση: Ευστάθιος Ι. Ιωάννου Καθηγητής Θεολογίας – Κοινωνιολογίας και Συγκριτικής Γλωσσολογίας,Από την κήρυξη της πανδημίας του Covid-19 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) τον Μάρτιο του 2020, έχουν σημειωθεί θεμελιώδεις αλλαγές στην κοινωνία και οι νόμοι έκτακτης ανάγκης που

επιβλήθηκαν από τις εθνικές κυβερνήσεις παγκοσμίως με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Η μετάβαση σε μια εποχή μετά τον Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα περιορισμούς στην ελευθερία και τα ταξίδια και τη συγκέντρωση, καθώς και περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου, το κλείσιμο επιχειρήσεων και σχολείων και τον περιορισμό υγιών ατόμων. 

Επί του παρόντος, υπάρχει έλλειψη επιστημονικής συναίνεσης σχετικά με τις δικαιολογίες που δίνονται από παγκόσμιους οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ, το CDC και οι εθνικές κυβερνήσεις, για τέτοιους δραστικούς κοινωνικούς μετασχηματισμούς από το status quo από την εποχή πριν από τον Covid-19.

Επιστήμονες όπως ο καθηγητής Luc Montagnier, ο παγκοσμίου φήμης ιολόγος και βραβευμένος με Νόμπελ για την ανακάλυψη του HIV), ο Dr Sucharit Bhakdi (πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Mainz) και ο Dr. Micheal Yeadon (πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer) υποστηρίζουν ότι τα μέτρα έκτακτης ανάγκης για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής εντολών για «εμβόλιο» Covid-19 που ορίζονται από τον ΠΟΥ και τις εθνικές κυβερνήσεις, αποτελούν απειλή για τη Δημοκρατία και τις Πολιτικές Ελευθερίες και δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα αλλά σε μια παγκόσμια πολιτική ημερήσια διάταξη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :