«Μαζική ΨΥΧΩΣΗ»! Ο McCullough μιλά για ΣΧΕΔΙΟ COVID: Γιατροί, πολιτικοί και ιερείς ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, vid


 Τέσσερα βήματα για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ! Ποιο είναι το τέταρτο;;;

Νέα βίντεο με δηλώσεις του Peter Andrew McCullough, του γνωστού Αμερικανού καρδιολόγου, εκ των επιστημονικών φωνών που δεν δίστασαν να μιλήσουν για την αλήθεια, φέρνουν στο φως νέες αποκαλύψεις για την σχέδιο με αφορμή τον COVID.


Έκανε λόγο για ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και για νοσηλεύτριες, οι οποίες είναι πιο αφυπνισμένες από τους γιατρούς!!!


Τόνισε πως πολιτικοί, θρησκευτικοί και άλλοι ηγέτες είναι κάτω από έναν «Μαζικό Σχηματισμό Ψύχωσης».


Συνέχισε ο καθηγητής:


«Δίνω τα εύσημα, στον dr Matthias Desmond του Πανεπιστημίου της Γάνδης στο Βέλγιο και πρόσφατα στον γιατρό Mark Mcdonald,- ψυχίατρο από το Λος Άντζελες. Ο Mark Mcdonald εξέδωσε ένα νέο βιβλίο “Οι Ηνωμένες Πολιτείες του φόβου”, περιγράφοντας το πως αναπτύχθηκε η μαζική ψύχωση. Αυτό που οι ακροατές μας πρέπει να γνωρίζουν, είναι ότι η “μαζική ψύχωση” υπάρχει όταν, μια ομαδική σκέψη που αναπτύσσεται τόσο δυνατά, έτσι ώστε να οδηγεί σε κάτι φρικτό!


Το παράδειγμα είναι όταν στη Ναζιστική Γερμανία, οι άνθρωποι έμπαιναν σε θαλάμους αερίων και πέθαιναν.


Αυτό γίνεται με τέσσερα πράγματα:


Περίοδος παρατεταμένης απομόνωσης –lockdown (συνέβη)

Αφαιρέθηκαν από τους ανθρώπους πράγματα, τα οποία συνήθιζαν να απολαμβάνουν (Συνέβη)

Πρέπει να υπάρχει μόνιμα, συνεχόμενο αιωρούμενο άγχος! Όλοι αυτοί οι κύκλοι ειδήσεων, όλοι οι θάνατοι και οι νοσηλείες όλο και περισσότερο, οι παραλλαγές, τα είδη μεταλλάξεων, όλα όσα θα μπορούσαν να τρομάξουν τους ανθρώπους, παίζονται ξανά και ξανά (Συμβαίνει).

Το αποκορύφωμα. Στο τελείωμα, πρέπει να υπάρχει μια ενιαία λύση που να προσφέρεται από μια οντότητα που έχει εξουσία (Έπεται, το παρόν εμβόλιο είναι απλά μία πρόβα)».

Δείτε τα βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :